reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

"wlasnie sobie ogladam serial prosto w serce i tu reklamy... co w nich reklama rodzicow i mamusia z brzuszkiem tatus tuli brzusio... mmm chyba juz popadam w paranoje jak tu nie myslec o dzidzi:angry: ja chyba swiruje az normalnie mnie sciska z zazdrosci..." - mam dokładnie tak samo :)

Co do wyznaczania płodnych - stosuję metodę objawowo termiczną (uczyłam się przed ślubem). Kurczę nie ma mnie 4godziny a tu nowa 5 strona na forum - szybkie jesteście dziewczyny :) a co porabiacie na codzień? (w sensie studia, praca czy dom)

reklama
Książki zmierzchowe są fajne, szybko się je czyta. Dużo opisów, ale czytanie po prostu mija z prędkością światła, bo akcja trzyma wciąż w napięciu i nie wiadomo, co za chwilę się stanie :-)
A dopiero zaskoczycie się czytając ostatnią część Sagi. Niesamowity zwrot w przypadku wilkołaka Jacoba i córki Belli i Edwarda :-D

j jak narazie siedze w domku co pewnie widac bo non stop calymi dniami mam wlaczonego kompa i cale forum:-) co prawda szukam pracy ale jak narazie bez rezultatow... mialam isc do pracy ale to jeden dzien w tygodniu wiec odpada mi taka opcja szkoda wstac na 4 godz za grosze

jest sexy przystojniaczek:-D

i znowu reklama mamy z brzuszkiem ''calzedonia'' ufff

Ostatnia edycja:
ja chcialam isc i pewnie pod koniec marca pojde jak samolot mi sie nie rozbije haha:-D ale zaciekawil mnie ten film strasznie:-)

Jesli juz mowa o filmach ogladalyscie moze film siedem dusz?? jest mega boski i plakalam na nim jak dziecko tak sie wzruszylam

Ostatnia edycja:
zazwyczaj polskie produkcje pokazują się później w necie niż zagraniczne, także jeszcze poczekamy... też mnie zaciekawił, ma dobre recenzje- a Zmierzch tez mam na płycie i czekam na ost części kinowe:) ja właśnie kończę pracę (fizyczną) bo nie wyrabiam: mąż, studia itd. Nie raz z językiem na brodzie wpadam na wykłady :) zostawiam pracę poniekąd dlatego, że moją głowę zaprzątają myśli o dzidzi:)

naprawde polecam siedem dusz... moj M wraca do domu i sobie zarzyczyl kapiel z babelkami wiec pewnie sie nie bawem zmyje bo potem wciaz kuka mi w kapa atego nielubie jak co chwile a co piszesz a zkim a o czym itp itd...

zupełnie cię rozumiem - mój ogląga fantastyczną czwórkę na polsacie więc na razie mam spokój, ale jakby się nudził to by było - a kto pisze, co pisze itd:) ja też lecę, bo mam dobry film historyczny (dramat) chyba Centurion czy jakoś tak, a z świetnych filmów polecam: All Good Things, Dear John oraz Pamiętnik i Remember Me (Dear John- mój ulubiony)

reklama
Do góry