reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Akurat u Ciebie nie powinno byc z tym problemu;-) Idź na zwolnienie i olej...myślisz że doceni ktos to że tam będziesz siedziała? Też byłam idealistką,nauczyli mnie że w niektórych sprawach nie warto. Nikt CI nie podziękuje.

W stolicy słonko jak na razie. Pewnie jak będę miała wychodzić to aniołki zaczna sikać ;-)

reklama
a iwasku jak to w polsce hihi szybko pieniadze uciekly odwiedzilam fryzjera solarium itp zakupow troszke narobilam kupilam buciki itp spotkania w sumie na godziny lot w sumie udany bo sympatycznie bez turbulencji slonko swiecilo zero chmurek i morze z gory bylo widac:-) dentyste odwiedzilam i w ciagu 4 dni wyleczylam sobie 6 zebow bo kurcze zaczynala mi sie wdzierac pruchnica mam mala szczeke i w sumie scisk i przez to czesciej musze dentyste odwiedzac a tak to znajomi rodzinka cmentarz bo rocznica mamy byla (5 juz) i tak czas zlecial a w sobote jak dotarlam do domku wypilam kawe przekasilam cos i zasnelam

hihi pewnie kazda przy odkurzaczu siedzi ja powinnam teraz prasowac i ogarniac mieszkanko ale mi sie poprostu nie chce balagan jest na szklanym stoliku widze kurz wiec kurcze trzeba by bylo sie za robote wziasc ale spanko mnie dzis bierze az chciala bym sie walnac i isc spac i pewnie dzis wieczorek zjem obiado kolacje z moim ukochanym wykapiemy sie i padne jak dziecko a u mnie slonko wychodzi teraz nareszcie wczoraj lalo a teraz slonko wychodzi az lepiej za okno sie patrzy rano zakupy na obiad odbebnilam i z glowy wiuec mam czas na ploteczki z wami

a ja wstałam po małej drzemce, czuje się jak nowonarodzona :-D a młody dalej śpi ;-)
mnie też kuje jajnik lewy, ale u mnie to nie wiadomo na co..
Ja też lubię zmiany, ale w związkach jestem strasznie wierna :-)

magda ja jestem raczek wiec romantyczny wrazliwy i wierny ze mnie znak...a mój męzus to pierwszy poważny facet, tylko z nim seks...związek prawdziwy,narzeczenstwo i slub...wiec u mnie w zasadzie jeden związek i to rewelacyjny...mam nadzieje ze do konca zycia..

iwasek a dla swietego spokoju chciałabym jeszcze pozamykac kilka swoich spraw w pracy i jak tylko mi się uda to biorę l4:)

Ja nie wiem jakie Panny są, ale u mnie partnerzy są "uparciuchami" poprzedni Baran, ten Koziorożec. Ale z M. mam nadzieję,że to już to, zresztą u mnie wszystko parami w rodzinie ;-) moja mama Koziorożec ojciec Panna :-) więc M. mi przeznaczony hahaha :-)

a ja musze sobie zarzucic dietke znowu wiecej warzyw owocow i czesciej jesc musze sobie znowu budzik ustawiac co 2 godziny zeby regularne jesc mniej ale czesciej bo nigdy nie dobije do tej swojej wymarzonej wagi i chyba sie zapisze na silownie i zaczne biegac albo cos ja chce chociaz do 55 kg dojechac a tu waga mi stanela i 48,5 jak malowane stoi w miejscu

magenta polecam posiłki tj obiadokolacje na ciepło...makaronik, sera żółtego duzo...to tez przytyjesz hehe...a zreszta ja ci mogę trochę moich z ud oddac i wszyscy bedą zadowoleni:)

reklama
Do góry