reklama
Wiesz co firm jest sporo ale tak się cenią, że szokAsiol powodzenia w szukaniu tej firmy...chyba nie będzie jakos tam super trudno..wiele na rynku tym bardziej w warszawce...a nie chcecie samemu zasiac??? moja szwagierka sama siała i ładna im wyrosła a tez mają dwa pieski..teraz trzy wiec orzą co roku...

dagne
Fanka BB :)
Hej, hej
kurczę, to chyba taki dzień, że większość z nas jest zmęczona
ja nie mogłam się dobudzić i z tego wszystkiego stwierdziłam, że nie jadę za wykłady ;p teraz powinnam być w drodzę na drugi, ale co tam, dziś sobie wolne zrobię
a że jutro doktor odwołał zajęcia, to też mam wolne
także będę odpoczywać
Magenta, super, że wszystko w porządku
tylko działać 
Big, dawaj te wypstrykane fotki
Pao, jak tam? polepszyło ci się?
Soglam, a może to nie są objawy @
życzę ci tego z całego serducha
Magenta, super, że wszystko w porządku
Big, dawaj te wypstrykane fotki
Pao, jak tam? polepszyło ci się?
Soglam, a może to nie są objawy @
dagne zdziwiłabym sie bardzo bo to szansa jak jeden do stu...w zasadzie nie wiem kiedy mam owukle..ale z racji 28dniowych cykli zakładam ze 14-15 dc a seksik był 11dc i 17dc...wiec albo były silne i dotrwały by albo woluka sie przesuneła na 16-17...wiesz cuda sie zdarzają...ale dla mnie to cykl od początku uważany za stracony...zreszta zmieniam pracę wiec się nie nastawiam i podchodze na luzie...przyjdzie jak przyjdzie...teraz pochłonięci jestesmy treningami i meczami wiec na seks nie ma siły a jeszcze w konkretne dni to jakis absurd...hehe
iwaek mnie wkurzył w piatek a ze jestem na wypowiedzeniu to miałam ochotę przyniesc l4 i do konca wypowiedzenia na nim seiedziec...niech sobie sam szkoli dziewczynę i dokancza co ja nie skonczyłam...grrr ale weeknd był piekny wiec nastał spoków i dzis tak lekceważąco do niego podchodzę...jak cos mówi to przytakuje i to bez emocji...wiec to chyba go wkurza...ale coz...czego sie nie robi dla swietego spokoju...:-)
iwaek mnie wkurzył w piatek a ze jestem na wypowiedzeniu to miałam ochotę przyniesc l4 i do konca wypowiedzenia na nim seiedziec...niech sobie sam szkoli dziewczynę i dokancza co ja nie skonczyłam...grrr ale weeknd był piekny wiec nastał spoków i dzis tak lekceważąco do niego podchodzę...jak cos mówi to przytakuje i to bez emocji...wiec to chyba go wkurza...ale coz...czego sie nie robi dla swietego spokoju...:-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: