reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Bigch a miałam własnie wpytac kiedy na L4 zmykasz...a ty juz od dzisiaj..eh...tygodnie lecą szybciutko...a jak robiłas foteczki to wrzucał piękną mamusie...niech sobie chociaż popatrzymy:)

reklama
Soglam bo normalnie miałam cykle 28 , 27 dni ale w tamtym miesiacu zamiast 28 było 31 więc wzięłam poprawkę. Dzisiaj powinna sie pojawić @ (27 dni) ale brzuch mnie nie boli więc tez sie przesunie.

Big to teraz pełen relaks na L4 :-) A ja mam dziś bojowe zadanie-muszę znaleźć firmę, która nam dobrze i TANIO położy trawę w ogródku :dry: Psy nam tak zryły ;poprzednią trawę, że zostało tylko błoto i trzeba zaczynać o nowa :-(

iwasek no mnie też zwykle boli brzuch tak intensywnie na kilka godzin przed tym jak mam dostac@ i do tego taki tępy ból głowy....ale przynajmniwj wtedy jestem gotowa...zabezpieczam sie odpowiednio i nic mnie nie zaskoczy ...hehe to ma swoje plusy..

Ja też dokładnie wiem kiedy @ przyjdzie bo zawsze mam taki lekkie skurcze w podbrzuszu a potem to już masakra tylko ketonal.. Jak miałam tabsy to było super zero pms i bólu.. a tak po za tym cytologie to ja też muszę iść zrobić ale to dopiero w maju bo co roku powinno się robić tak? ;)

a pofgoda dzisiaj we wrocławiu taka jak moje samopoczucie ..szaro,buro,ponuro...eh powiem wam ze jakos na luzie podchodze do tych stran bez staran...ale jak wczoraj na hali gdzie gra;lismy jest tez basen i miały tam zajęcia takie kilkumiesieczne berbecie...to az serce mi się rozczuliło...zeby przytulic takiego swojego...ale to takie momenty jak widzę takie dzieciaczki......

claudusia genralnie mówią ze raz na 2-3 lata wystarczy jezeli nie masz żadnych problemów i regularnie raz na pól roku lub rok chodzisz do gina to on zleca kontrolnie i juz...

ja jak miałam ciągłe infekcje które skonczyły się nadżerką...ale uleczoną...to miałam nawet i 4-5 cytologii w roku...ale to w stanach zapalnych...

Asiol powodzenia w szukaniu tej firmy...chyba nie będzie jakos tam super trudno..wiele na rynku tym bardziej w warszawce...a nie chcecie samemu zasiac??? moja szwagierka sama siała i ładna im wyrosła a tez mają dwa pieski..teraz trzy wiec orzą co roku...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry