hejlka dziewczyny po weekendzie
magneta witaj po urlopiku w Polsce...dobrze,że same dobre wieści przywiozłas stamtąd...
ael uroczo ci z brzuszkiem...i jak wielkosc brzucha swiadczy o plci to ja chce miec ogromny bo chce samych chłopców

a u mnie weekend bardzo aktywny i przebojowy...
w sobotę sprżatanko,gotowanie...jakies zakupy wszystko oczywiscie wraz z małżonkiem..i potem troszkę lenistwa..
niedziela zaczęła sie o 7:15( zabójstwo!!!) bo od 9 gralismy mecze siatkarskie w eliminacji do plusligii...i tak do 16 na hali...same druzyny męskie wiec jak juz nasza grupa sie wykąpała poszłam ja z mezem pod otwarte prysznice takie jak na basenach..i okazało się ze dołaczyło do nas dwóch kolesi...trochę w szoku byłam ale cóz szybko się domyłam i zniknęłam...
po meczach pojechalismy do parku...siedlismy nad odrą i pilismy piwko ...przeniosła sie wieczorkiem impreza do nas..pokerek zakrapiany wódką miętową roboty mojego męza i tak do 22...masakryczna niedziela....a potem jeszcze mój mi wystrzelił masaż i ostry seksik ,że dzisiaj wszystko mnie boli...i nie wiem czy po meczach czy po seksie...hehe
więc dzisiaj zaczęłam cięzko dzien..i nie wiem jak wytrzymam w pracy do 17...grrr..głowa ciężka..wszystko boli...eh, @ niby na czwratek zapowiedziana ale od wczoraj cycuchy wieksze i bolą...pierdzi mi sie strasznie...i podbrzusze z jajnikami pobolewa...do tego w około owulki miałam takie skurczei ból jak jeszcze nigdy...dziwny ten cykl...grr