reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej laski:-)
Ale się dziś nie wyspałam,nie mogłam się podnieść z łóżka.Weekend miałam bardzo udany:-D
Witaj magneta cieszę się, że spędziłaś miło czas w Polsce i że gin miał dla Ciebie dobre wiadomości.To teraz nic, tylko działać;-)
Idę spróbować coś porobić, mam mnóstwo sprzątania i prania, a jeszcze popracować by trzeba trochę:-(

reklama
A gdzie jest Twój TŻ? :-) ja już nie mogę się doczekać aż wyłożę się na plaży i będę się wygrzewać :-) tylko przeraża mnie lot samolotem, chociaż już leciałam! tylko szybowałam tureckimi liniami bo wakacje w Turcji były a ich linie są tańsze. Ale po tych katastrofach wszystkich lotniczych mam pietra na samą myśl o tym a co dopiero będzie jak nadejdzie dzień wyjazdu! :baffled:

Mój tż aktualnie w pracy :-D a tak to wieczorami przy mnie :-) ale my mamy psa "morderce" wiec mało osób zgodzi się na takiego psa ;-) a wakacje bez psów to nie wakacje :-)

hehe :-) mój piesio to taki przyjazny jest "kocha cały świat" ;-)a jak gdzieś wyjeżdżamy to dajemy pieska cioci która mieszka drzwi obok, tylko ona tak ją bardzo lubi dopieszczać jedzeniem że potem muszę jej odchudzanko robić bo pies sie toczy a nie idzie :-pz resztą ona ma cały czas dietkę bo ma już 13 lat a wiadomo że to już inna przemiana materii i strasznie szybko tyje.. ale i tak na swoje lata to jest żywiołowa:-)

hejlka dziewczyny po weekendzie:)
magneta witaj po urlopiku w Polsce...dobrze,że same dobre wieści przywiozłas stamtąd...

ael
uroczo ci z brzuszkiem...i jak wielkosc brzucha swiadczy o plci to ja chce miec ogromny bo chce samych chłopców:):)

a u mnie weekend bardzo aktywny i przebojowy...
w sobotę sprżatanko,gotowanie...jakies zakupy wszystko oczywiscie wraz z małżonkiem..i potem troszkę lenistwa..
niedziela zaczęła sie o 7:15( zabójstwo!!!) bo od 9 gralismy mecze siatkarskie w eliminacji do plusligii...i tak do 16 na hali...same druzyny męskie wiec jak juz nasza grupa sie wykąpała poszłam ja z mezem pod otwarte prysznice takie jak na basenach..i okazało się ze dołaczyło do nas dwóch kolesi...trochę w szoku byłam ale cóz szybko się domyłam i zniknęłam...
po meczach pojechalismy do parku...siedlismy nad odrą i pilismy piwko ...przeniosła sie wieczorkiem impreza do nas..pokerek zakrapiany wódką miętową roboty mojego męza i tak do 22...masakryczna niedziela....a potem jeszcze mój mi wystrzelił masaż i ostry seksik ,że dzisiaj wszystko mnie boli...i nie wiem czy po meczach czy po seksie...hehe

więc dzisiaj zaczęłam cięzko dzien..i nie wiem jak wytrzymam w pracy do 17...grrr..głowa ciężka..wszystko boli...eh, @ niby na czwratek zapowiedziana ale od wczoraj cycuchy wieksze i bolą...pierdzi mi sie strasznie...i podbrzusze z jajnikami pobolewa...do tego w około owulki miałam takie skurczei ból jak jeszcze nigdy...dziwny ten cykl...grr

claudusia- haha nie ma co sie bac latac powiem ci tak jak mi znajomy stuardes jesli bys latala codziennie kilka lotow to na 15 milionow lat moze zdarzyc ci sie wypadek najwieksze zagrozenie jest w czasie drogi na lotnisko:-) ja mam caly dzien dzis na porzadki i szukanie pracy bo juz w domu dostaje na glowe zaraz pralnie musze zwolnic ale tylko zostanie prasowanko w domu to jjest plus pralni tutaj wkladasz do pralki myk myk suszenie i suche pranie:-) a wiecie co wam powiem ja tak obie ostatnio myslalam nad starankami i doszlam do wniosku ze moje stranaki beda ale nie na sile poprostu czysty luz zero obserwacji zero stresow zero wszystkiego jak sie pojawi fasolka to okey jak nie to zero rozpaczy bo chyba zbyt pragne tej malej fasolki i to wszystko mnie blokuje a w polsce to uwierzcie mi bylo super zabawnie w koncu przyjaciolki mialam obok siebie siory rodzinke to jest cos wspanialego

Ja dziś zaczynam kurację tymi lekami.. i w przyszlym tygodniu na cyto idę. Zobaczymy czy się poprawiło coś :-)

Doberek:)
Pok mocno zaciskałam łapki...i nie przestanę;-) Życz e CI z całego serducha fasoluni.

Ael super wygladasz! Brzusio superowy:tak:

Asiol jakos mi umknęło że Ty się szykujesz na pannę młodą!
Super!!!! Koniecznie sie pochwal sukienką :-D

Mag fajnie że juz jestes:-) teraz jak kolega się wyprowadzi to życzę aby skukulowane tęsknotki zaowocowały :-D

Ja nadal czekam na @ i walczę od wczoraj z uporczywym , silnym bólem głowy. Mam nadzieje że wreszcie przejdzie bo wygladam jakbym cały weekend przepiła;-)

iwasek a czemu ty masz @ na 4-7 przwidzianą?? co do bólu to mnie nie opuszcza od soboty.. ale swoją drogą ze wczoraj popiłam piwko i wódkę to może od tego...i jest masakra...zawsze ból głowy mam dzien przed @ albo w dniu @ a teraz jest przesada...wszystko wczesniej i ze zdwojoną siłą...to chyba będzie bombardowanie w czwartek a nie @...grr

reklama
Hej dziewczynki, nadaje z domku, jestem juz na L-4. DZiwnie i dziko mi, ale sie przyzwyczaje. Wyspalam sie, zjadlam sniadanko, zrobilam pranie.
Wczoraj tez caly dzien poza domem, spacerowalismy, cykalismy fotki.. zyc nie umierac.
Aer super wygladasz!

Do góry