reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja też tak mam. Prawie nic nie jesm bo nic mi nie smakuje, Suma sumarum schudłam 3 kilo ale czuje sie napompowana i poprostu gruba ;/

reklama
Ewika wstaw też swoje :p

Ael mruu ;-) a moje dziecko z meczu dopiero wraca.. ja padam na pyszczek :-( przed 7 wstałam a potem potwór mi spać nie dał, bo skakał po drzwiach, kością rzucał, a przede mną jeszcze jeden taki uroczy weekend :-p

Wow, Ael :) ależ masz urocze spojrzenie :) a brzusio- super, też chcę taki :) wiesz, każdemu rośnie inaczej, to sprawa indywidualna:) ale wyglądasz ślicznie - serio :) włosy farbujesz?

Wow, Ael :) ależ masz urocze spojrzenie :) a brzusio- super, też chcę taki :) wiesz, każdemu rośnie inaczej, to sprawa indywidualna:) ale wyglądasz ślicznie - serio :) włosy farbujesz?
Dziękuję, chociaż na zdjęciu z brzuchem strzeliłam taką minę...ehh jak się nie przypilnuje na zdjęciach to potem wyglądam karykaturalnie i nawet photoszop by nie pomógł XD (żarcik tami :p)
A co do włosów, to się kochana nie domyślasz, na co je narażałam, a one kochane wierne, gęste, grube trzymają się ze mną :-)
I tak farbuje, naturalny kolor jasny brąz/ciemny blond, potem ciemniejszy brąz, potem rudy, potem długo długo ciemny brąz, potem totalna zmiana w blondynkę, potem próba powrotu do naturalnego koloru (niemożliwe!) no i w końcu stanęło na czarnym kolorze XD

Ael, wiem jak to jest z farbowaniem, teraz sobie przypominam, że faktycznie pisałaś posta na temat ich grubości. Ja pierwsze miałam pasemka blond na naturalnych, potem czarny, potem po obietnicy pani ze sklepu z farbami miałam rozjaśnić ten czarny (z tym że miałam 2 cm odrosty) i zrobiłam na głowie tęczę ;p moja mama leciała rano po farbę, bo wyjść z domu nie chciałam hehehehe :D potem wychodziłam z ciemnego dość długo ale juz pod opieką fryzjerki, teraz mam o ton jaśniejsze od naturalnych:) i bardzo je lubię i też dziękuję moim włosom, że to wszystko wytrzymały i są dalej gęśte:)
Dobranoc dziewczyny:) spokojnej nocy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry