Aelreda
Fanka BB :)
Eee, normalneAel . a spojrzenie naprawdę zabójcze![]()
Nie gadaj tutaj tylko zdjęcia rób i pokazuj!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eee, normalneAel . a spojrzenie naprawdę zabójcze![]()
Ale wierz mi, ja się na tych zdjęciach nie poznaje kompletnie, jakaś taka inna ja. Podmieniono mnie na spacerzeaerleda musze stwierdzic ze ladna mama z Ciebie

Za jakieś kilka tygodni mam nadzieję dowiedzieć się, czy niunia czy niuniuś rośnie sobie w moim brzuszku.he he możliwe ;-). Ja bym chciała bardzo pierwszego synka :-)
ale naskrobalyscie troszke w polsce was podczytywalam ale czas gonil
taka piekna pogoda byla ze szok a tu pochmurno resztki zablakanego sniegu. wyjazd zaliczam do udanych ale dzis za to caly dzien sprzatanka pranka itp ... masakra pare dni mnie nie bylo a prania sie nazbieralo ze hoho. bylam u ginia z moja owulka wszystko ok byla w 12dc i ladnie pechol pekal dodatkowe badania porobilam i wszystko okey
tylko sie starac
mojemu kupilam witaminki wzmocnimy jego plemniczki hihi moze sie oslabily od zeszlego roku. a teraz mykam zjesc sniadanko i o 8.00 do pralni biegne rzeladowac pranie z pralkek do suszarek:-) w sobote jak dolecialam to padlam o godz 17 zasnelam i obudzilam sie ok 20 poszlam wykapac zjadlam obiad haha wykapalam sie i poszlam spac a wczoraj wkoncu mozna sie bylo poprzytulac kumpel sie ulotnil ogladac pokuj i jutro sie wyprowadza i narescie sami 
Weekand tak zleciał szybko że szok! nawet nie zdążyłam nacieszyć się moim narzeczonym a tu już poniedziałek .. szok jak to życie szybko leci, jeszcze niedawno była wigilia a tu już będą świeta wielkanocne
wiec mam nadzieje że to coś zadziała..