reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hehe Soglam to się nazywa BYCIE KOBIETĄ ;-)
Nikt nie powiedział ze będzie łatwo ale zobaczysz jak bardzo będziecie się cieszyć gdy w końcu usłyszyszi poczujesz tą istotkę pod serduszkiem:-)
Ja wierzę że nam wszystkim sie uda tak czy inaczej:tak:

reklama
Też uważam że to niesprawiedliwe ,sa tacy którzy nie chca a mają... cóż widac tak ma być. Po co walczyć z wiatrakami i się zadręczać? Najwidoczniej my jesteśmy tymi kobietami które będą doświadczone i docenią każdą minutę ,sekundę ze swoim maleństwem. :-)

takie myślenie wcale mi nie pomaga...do mnie to nie przemawia i jest nie wytłumaczalne po prostu...u mnie jest jeszcze mysl ze ostatnia ciąze straciła...a dzisiaj dziecko miałoby juz ponad rok ale coz...

I tym się własnie zadręczasz...tylko po co. Nic to nie zmieni . Nie zrobiłas nic żeby tak się stało. Tak miało być,nie miałas na to wpływu. A to czy byłas gotowa czy nie to już zupełnie inna sprawa. Jest wiele kobiet które chciały i niestety potraciły fasolki.

W sumie to rozumiem Twoja frustrację..wtedy sie udało to czemu teraz nie kiedy dojrzałaś do tej decyzji.

Poczekamy i sie doczekamy zobaczysz;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie!!

Jak tu się smutaśno zrobiło dzisiaj :-( Dziewczyny trzeba być dobrej myśli i pozytywnie nastawionym wiem że po porażkach zawsze ciężko się jest podnieść ale jesteśmy kobietami i przecież my ten cały świat tak na prawdę trzymamy w garści! :-) Wszystkim nam się uda zafasolkować tylko każda ma przypisany inny czas od tego z góry ;-)

U mnie dzisaj 25dc bolą mnie (.)(.) wiec na pewno @ przyjdzie, wiec będę z wami starać sie w kolejnym cyklu! Głowa do góry Smutaski!:-)

BigChild jakoś sie nie napalam bo mam wrażenie że ta franca jednak przyjdzie :D a cycuchy mnie tak bardzoej z bolku pobolewają niż całe.. zaczeły boleć tak jakoś przedwczoraj chyba :-) a miałaś jakiś śluz przed spodziewaną @ która oczywiście nie przyszła :)?

reklama
Tak mialam, ale nie zwracalam na niego uwagi, jak juz test wyszedl pozytyw to doczytalam ze taki mokry ciagnacy lekko bialawy sluz to oznaka ze jest pozytyw! Ja przed @ mialam takie przeboje ze nie wiedzialam o co chodzi. Plamienia, pozniej cisza, pozniej jeden dzien sluz zabarwiony krwia, wiec mowie oho okres. Z mezem popilam placzac przy tym i liczac na kolejny cykl, po czym te plamienie zupelnie ustalo. CIsza i mala zaroweczka ze a moze by zrobic testa.

Do góry