ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Asiol jeśli chodzi o facetów to wszytsko się zgadza. Myślę, że każdy chłop ma coś z dziecka.... jak to kiedyś słyszałam: "faceci rozwijają się tylko do 5 roku życia a potem już tylko rośnie"
coś w tym jest...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiol jeśli chodzi o facetów to wszytsko się zgadza. Myślę, że każdy chłop ma coś z dziecka.... jak to kiedyś słyszałam: "faceci rozwijają się tylko do 5 roku życia a potem już tylko rośnie"coś w tym jest...
dobre, nie słyszałam tego nigdy muszę zapamiętać;-)Ale rzeczywiście coś w tym jest:-)Dagne kochana jesteś, ale ja już w taki cud nie uwierzę:-)Mój L. był chory i pewnie teraz przeszło na mnie. Rutinoscorbin zażywam i herbatkę z miodem i cytrynką piję - dziękuję bardzo za dobrą radę:-)Asiol, a może nie będziesz i to są jakieś symptomyoj oby tak było
a jeśli nie to i tak polecam Gripp-Heel albo od razu 3 rutinoscorbiny i herbatę z miodem
![]()
Oj tak zabawki mojego "dzieciaczka" z wiekiem coraz droższe są, ale cóż, taki zawód ;-)Faceci już tacy są i zabawki z ich wiekiem też drożeją..