reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Asiol jeśli chodzi o facetów to wszytsko się zgadza. Myślę, że każdy chłop ma coś z dziecka.... jak to kiedyś słyszałam: "faceci rozwijają się tylko do 5 roku życia a potem już tylko rośnie" :D coś w tym jest...

reklama
Pao, te tzw, charmsy robię jak ktoś bardzo chce:) i mam możliwość zamówić taniej, niż to reklamują wszędzie :) osobiście mam bransoletkę zrobioną z tymi charmsami (delfinki, nutki itp). Tylko jak coś to będę zamawiać nowy towar tak koło 23 kwietnia:)
Asiol, a może nie będziesz i to są jakieś symptomy :) oj oby tak było :) a jeśli nie to i tak polecam Gripp-Heel albo od razu 3 rutinoscorbiny i herbatę z miodem :)

Asiol jeśli chodzi o facetów to wszytsko się zgadza. Myślę, że każdy chłop ma coś z dziecka.... jak to kiedyś słyszałam: "faceci rozwijają się tylko do 5 roku życia a potem już tylko rośnie" :D coś w tym jest...

hahaha:-D dobre, nie słyszałam tego nigdy muszę zapamiętać;-)Ale rzeczywiście coś w tym jest:-)

Asiol, a może nie będziesz i to są jakieś symptomy :) oj oby tak było :) a jeśli nie to i tak polecam Gripp-Heel albo od razu 3 rutinoscorbiny i herbatę z miodem :)
Dagne kochana jesteś, ale ja już w taki cud nie uwierzę:-)Mój L. był chory i pewnie teraz przeszło na mnie. Rutinoscorbin zażywam i herbatkę z miodem i cytrynką piję - dziękuję bardzo za dobrą radę:-)

hahah no w moim przypadku to jakies obrzydliwe odżywki na siłownie ale teraz zabroniłam już od jakiegoś czasu jeść to świństwo, żebyśmy mieli pikęknego i zdrowego dzidziusia...

Hahaha no choreografia idiotyczna ale nie da się ukryć, że co do melodii idealnie dopasowany każdy ruch.. :D no nic ja już będę uciekać do wyrka... miłej nocki życzę

reklama
Witam z rana :)

Madziarka, Iwasiek trzymam kciuki za testowanko :)

U mnie 9dc, jeszcze nie wiem czy w tym cyklu bede sie widzieć ze swoim bo płodne ywpadają mi w najbliższy weekend.

Moj brat bierze cywilny w sobote 16.04 i wczoraj popoludnie spedzilam na robieniu pamitaki ślubnej z masy solnej, przy okazji sobie tez swiecznik zrobilam i aniolka :) Dzis bedzie suszenie a jutro malowanie, jak skoncze to sie pochwale efektem a Wy oceniscie czy pamiatka fajna bedzie.

Do góry