reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a że pracuje z samymi facetami to się dzisiaj na nich wyżyłam...a niech maja za swoje...kurde mol...cholerni egoisci...:wściekła/y:

claudusia ja pierwsze co zrobiłam jak zobaczyłam II krechy nie planowane dwa lata temu...to tez się poryczałam i powiedziałam ze nie chce...a potem poroniłam...i teraz ile bym dała za te II niepalnowane krechy...łatwo się mówi nie rycz...ale dopiero kiedys uzna sie to za dobre...bo świat ci się przewraca...i to w wieku 19 lat...nie zazdroszcze mimo wszystko..

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem, tak jak pisałam wiem sama po sobie, że to nie jest takie łatwe jak się mówi... Ja starsznie marzę o dzidziusiu i przed testowaniem oglądam już w necie wózki i mówię mojemu K, który kupimy po czym dowiaduje się, że jednak będę musiała jeszcze zaczekać i wtedy sobie myślę, że chyba odpuszczam ale jak przychodzi kolejna szansa, że mogłabym zajść w ciąże to na nowo się nakręcam, że może teraz się w końcu uda :D i tak co miesiąc ale wierzę, że w końcu będę mogła konkretnie wybrać wózek i pochwalić się wam jaki...

teoretycznie ja @ na czwartek mam przewidzianą...i moge dla sportu wydac kasę i zatestowac dla was...hehe

ale juz od soboty bola cycuchy i brzucho w dole tak jak zwykle na @ ( chyba,po juz od tego czytania mi sie pomieszało jak u mie kiedys było...czy bolały wczesniej przed @ cyce czy zaraz,czy brzuch tylko dzien wczesniej)
jak dla mnie @ murowana tylko może wczesniej niz czw bo ostatni cykl był 27 dniowy zamiast 28dniowy jak zwykle...

Asiol Ja pewnie też nie , alboobudzę się z @;-)
a w ogóle to jakoś mi zimno..nic mi się nie chce a tyle garów do mycia obiad do ugotowania którego nawet jeszcze nie kupiłam o Boże !! :-) jakaś masakra :D

Też ogladałam wózki,łóżeczka ale stwierdziłam że to czysta forma masochizmu i zaprzestałam owego procederu:)
Oczywiście jak przyjaciółka była na finiszu obie siedziałyśmy w necie i wybierałyśy;-)

Jeżeli Bozia da to zacznę się rozglądać będąc w 8 ,9 miesiącu.

teoretycznie ja @ na czwartek mam przewidzianą...i moge dla sportu wydac kasę i zatestowac dla was...hehe

ale juz od soboty bola cycuchy i brzucho w dole tak jak zwykle na @ ( chyba,po juz od tego czytania mi sie pomieszało jak u mie kiedys było...czy bolały wczesniej przed @ cyce czy zaraz,czy brzuch tylko dzien wczesniej)
jak dla mnie @ murowana tylko może wczesniej niz czw bo ostatni cykl był 27 dniowy zamiast 28dniowy jak zwykle...

hehe kup koniecznie ten z II kreskami ;-)

reklama
IWASEK będę Cie podziwiać z całego serducha jak tak długo wytrzymasz :D ja bym chyba oszalała i od pierwszego dnia łaziła po sklepach chociaż wiem, że to niby przynosi pecha....

Do góry