reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mój ostatnio zabronił mi mówić do siebie vel "Kocie" bo jakoś tak mi się ubzdurało,że do wszystkich tak mówię :-D a niefartem powiedziałam to do chłopaka,który był moją pierwszą miłością :-D ale znamy się jak łyse konie :-D także jak kiedyś się całowaliśmy to potem tak głupio Nam oboju było bo czułam się jakbym całowała "brata" ale to stare czasy.. ale prawda :-p

reklama
hihi to ja ostatnio gadałam z koleżanką przez tel. i powiedziałam do niej "dobrze słonko" a mój P uszy jak radary ...wzrok wbity we mnie...i co to za slonko?
Uśmiałam się z niego:-)

Nie no mój chyba pewien jest, że żadnego numeru bym mu nie wywinęła :-) grzeczna ze mnie dziewuszka :-)

boszzz chce już do domu, M. obiecał,że dziś zrobi obiado-kolacje, ze mam nic nie jeść na obiad :-D nr w telefonie na straż wykręcony będzie odkąd wejdę do niego hahaha :-D

Madzia ten wzrok a la bazyliszek tez był dla żartów, wiem ze mi ufa;-)

No proszę jak CIę rozpieszcza;-) i tak ma byc :-D
Ja na dzisiaj zaplanowałam spagetti bo jakoś tak mnie naszło już wczoraj:-)

Rozpieszcza, hahaha ostatnio mu wykrzyczałam po tym ginku jak miałam nerwy,że idzie na łatwiznę , ma 24 lata a nie umie nic ugotować prócz wody na herbate w czajniku elektrycznym i ryżu dla psa.. i się chłopak zmotywował :-D

chociaż ostatnio ryż przypalił, bo sobie o nim zapomniał :-D

tego wczorajszego.. dla psa hahaha ;-) nie no powiedział,że coś co lubię ;-) więc wiem,że flaczków ani krupniku nie będzie :-D

hej dziewczyny

Skusiłyscie mnie wczoraj i nie wytrzymaliśmy z mężem - zrobiłam rano test! Wysikałam 2 grube krechy :-)
Teraz tylko umówić sie do ginka i oby potwierdził i powiedział że wsio jest OK, niczego bardziej nie pragnę.

A co do łóżeczek to ja na poczatek wole drewniwne, puki nie zacznie siadać, a potem turystyczne (oba dostanę w spadku :)

Załączniki

• STH73054 - Kopia.JPG
    STH73054 - Kopia.JPG
    37,7 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
no to pierwsze gratulacje:):) w końcu nowa fasolka na forum...piękne II krechy...pochwal sie od razu który to cykl starań...:)no i ciekawe jak się straliscie w tym cudnym cyklu..często??

Ostatnia edycja:
reklama
WOOOW SupeR!
Madziarka GRATULUJĘ !!!!!!!:-)

Czyli sezon wiosenny otwarty. Teraz dziewczynki worek sie rozpruje i będziemy wszystkie ciociami ;-)

Do góry