reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej właśnie oglądam program Pytanie na Śniadanie. Mówią o fałszywych testach ciążowych. Do 11 marca były na rynku. Nazwa QuickVue. Coś tam mówili, że nie wszystkie były trefne, ale większość tak. Także jak któraś ma test o takiej nazwie niech poczyta na stronie Pytanie na Śniadanie coś więcej :)

reklama
Cześć dziewczyny! Ja właśnie wróciłam od lekarza. Byłam państwowo w szpitalu bo tam dostałam skierowanie od swojej gin, odnośnie wykrycia co może być przyczyną tak długich starań. Byłam w szoku ten lekarz do którego byłam zapisana tylko biegał od gabinetu do gabinetu, pełno ludzi przewijających się, jakaś kobieta była na badaniu a tu wchodzi jakiś inny lekarz drzwi otwiera, zagląda za parawan, masakra. Tak się stresowałam a tu nawet nie zostałam przebadana.:-)

Będę miała w piątek badany śluz. Mamy odbyć z mężem w piątek stosunek o 5 rano i o 9 na badanie śluzu.:-) Zobaczymy co wyjdzie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BigChild, dobrze że się wyjaśniło i to nic poważnego. Trzymaj się, życzę Ci żeby było już wszystko dobrze do samego rozwiązania:-)

Cześć dziewczyny, ale dziś ciśnienie paskudne jest - śpię na stojąco :-(
Big biedna ależ się musieliście przestraszyć, taki stres:szok:Ale dobrze, że wszystko jest ok i możecie już ze spokojem odetchnąć:-)
Ja też zawsze używałam testów QuickVue.

reklama
Do góry