A za co chcesz mnie dusić? Za prawdęAel udusić Cię to mało ;-) a jaki miesiąc wybierasz sobie na moją wizytę ?;-)
A przyjeżdżaj kiedy chcesz i będziesz mogła, latem chyba najlepiej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A za co chcesz mnie dusić? Za prawdęAel udusić Cię to mało ;-) a jaki miesiąc wybierasz sobie na moją wizytę ?;-)
I cały czas tak chudniesz kochana?nie no 30 juz bym chyba nie chciala ale tak z 15 -20 chetnie ja chce tyc a nie moge ale to moj urok a chciala bym dobic tak do 55 kg narazie mam 48-9 bo tak sie wacham i ani mniej ani wiecej:-)![]()
Ale mam, no wiesz jak na obecne standardy jestem średnio wysoka, 170 cm.Aerleda a Tobie na dalabym 3 cyfrowej wagi. Ty tez wysoka jestes co nie?