reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hera jak tu wejdziesz, a ja będę mieć kreski to Cię uduszę :-D daleko nie mam :-D może mnie Pan gienio uspokoi dzisiaj :-D haha

reklama
Kurczę, ale się uśmiecham, ale normalnie jeszcze nie wierzę... :) teraz biję się z myślami, bo wypiłam 1 piwko w niedzielę, ale to chyba za wcześnie, żeby oddziaływało na fasolkę... od dziś nie piję kawy! tylko zbożową (fuj!)

dagne kochana widzisz a juz bylas taka pewna ze to @ a ja czulam @ i jest a teraz mozesz mi fluidki slac za moje kciukasy hehe i poprosze o zachipnotyzowanie mnie na kolejna fasolke

Dagne tym piwkiem sie nie martw a co domkawy to ja slyszalam kiedys w jakims programie dla mam ze jak w ciazy wypijesz jedna filizanke to i nawet dobrze bo wtedy cisnienie ci sie podnosi i nie ma sie zawrotow glowy omdlen itp ale to jedna dziennie no chyba ze bedzie cie po niej mdlic

Ostatnia edycja:
Dagne super wiesci jejku ale sie cieszyc musisz :)
Kawe jedna dziennie rozpuszczalna z mlekim mozesz nie zaszkodzi, a piwko tatmto tez nie fasola jeszcze nie jest podlaczona do Ciebie wiec to na nia nie wplywa

GRATULACJE !!!!

Lista optymistycznych staraczek :-)

Nasze cięzaróweczki

BigChild zaciążona (4c) styczeń 2011 GRATULUJEMY!!!
Aelreda zaciążona (2c) Luty 2011 GRATULUJEMY!!!
Ewika zaciążona (8c) Luty 2011 GRATULUJEMY!!!
lilydelux zaciążona Luty 2011 GRATULUJEMY!!!
Silmiriel zaciążona Marzec 2011 GRATULUJEMY!!!
Madziaarka zaciążona (9c) Marzec 2011 GRATULUJEMY!!!

Na II kreski czekają:

Pok 21c
Soglam 1c
Asiol
Rastafarianka
Magenta 9c
Iwasek 8 c
Gocha 5c
Paolajn 3c
Dagne 3c :happy2::tak:
Claudusia
Fifka
Hera
Kwiatuszek
Dotka
Paluszek
Donia
Basati
Fiona
Mineralnakocica

Luzujące

Magd.a

Życzę wszystkim szybkiego awansu na górna listę;-)

Ostatnia edycja:
Daga najwieksze gratulacje jakie moga byc dla ciebie a teraz lec na zakupki i wieczorem rob kolacyjke ze swiecami i wrecz buciki i nic nie mow....Zobaczysz reakcje jak sie ucieszy

reklama
Mag mam to samo!!! Siedzę przy biurku w pracy i się na mnie dziwinie patrza bo sie cieszę do monitora!

hehehe Jeżeli ciocia Hera przepowiedziała Madziu to Ewika ma racje..czeka CIę awansik i to duuuży :-)

Do góry