• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dagne gratki. Nie martw sie kochana moja była taka sama i to robiona dzień po @ więc skacz z radości wrzeszcz na całe gardło bo udało wam się!! Ach te bociany!!

reklama
Dzięki dziewczyny:) mam jeszcze jeden test, ale zrobię go dla pewności w sobotę i potem w pon pójdę na betę :) o rany ale się mąż ucieszy!!!:D jest w pracy, dzwonić nie będę:) a rodzinie, to powiem dopiero po 1 wizycie u gina.
Ciociu Hero- DZIĘKUJĘ :D

hmm fiona powiem ci tak nie boju sie ja sadze ze wszystko jest w rekach boga i nie mamy na to wplywu zadnego moj byl mial rowniez wade po mamie wzroku jego straszy brat nie mial za to oboje niestety odziedziczyli po tacie i bracie ich matki alkoholizm ale rownie dobrze to ich wybor

Dzięki dziewczyny:) mam jeszcze jeden test, ale zrobię go dla pewności w sobotę i potem w pon pójdę na betę :) o rany ale się mąż ucieszy!!!:D jest w pracy, dzwonić nie będę:) a rodzinie, to powiem dopiero po 1 wizycie u gina.
Ciociu Hero- DZIĘKUJĘ :D

i słusznie!!!! Kurcze!
Naprawdę bardzo się cieszę :-) Własnie Hera CI przepowiedziała?????
Więc po pierwszej wizycie wpisujemy CIę na liste naszych cięzaróweczek!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry