reklama
dagne
Fanka BB :)
Wow, aż z tego wszystkiego przypadkiem pisząc posta wyłączyłam komputer!
Dzięki wam wszystkie za taki entuzjazm
mężuś jeszcze nie wie- w pracy siedzi
ale buciki kupię
a biorę od 3 miesiecy kwas foliowy i tydz temu skończyłam Vitaral, bo brałam przez zimę
podpowiadajcie co kupić
Szok- że się udało
powtórzę test w sobotę, w pon polecę na betę i zapisać się do gina na za 2 tyg.
A objawy? w sumie to nic nie przeczuwałam, ale jak tak pomyślę, to jakieś 6 dni po owulce kuł mnie brzuch (może implantacja) i swędzi mnie 1 sutek - lewy- a wcześniej bolał. Kurcze dopóki nie zobaczę, że @ nie ma, to nie uwierzę
no może w 70% już wierzę 
Ostatnią @ miałam 21 marca.
Dzięki wam wszystkie za taki entuzjazm
Szok- że się udało
A objawy? w sumie to nic nie przeczuwałam, ale jak tak pomyślę, to jakieś 6 dni po owulce kuł mnie brzuch (może implantacja) i swędzi mnie 1 sutek - lewy- a wcześniej bolał. Kurcze dopóki nie zobaczę, że @ nie ma, to nie uwierzę
Ostatnią @ miałam 21 marca.
maaadziarka
Fiona nie pracuje w szpitalu, tylko wykształcenie medyczne - pielęgniarka, czego na dzień dzisiejszy bardzo żałuje
ale Polak mądry po szkodzie
Dagne bierz dalej folika i nic więcej, lekarz Ci powie czy masz coś jeszcze brać, może jakieś witaminy, lepiej nie eksperymentować
Dagne bierz dalej folika i nic więcej, lekarz Ci powie czy masz coś jeszcze brać, może jakieś witaminy, lepiej nie eksperymentować
Ostatnia edycja:
dagne
A i jeszcze moja temperatura (bo mierzę) mówi, że coś się dzieje jednak
od 4-5 dni utrzymuje się na poziomie 37-37,1
Wiecie co? smażę cukinię
Wiecie co? smażę cukinię
magenta :)
a mnie sutek i swedzial i bolal i podkowal i @ wiec kurde jak same widzicie i na @ i na fasolke objawy te same

magenta :)
oj widze jak nam dagna kica po domku ze szczescia
reklama
Podziel się: