reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No właśnie się tak zastanawiam :-D niech no Ael przyjdzie, to też się będzie ze mnie śmiać.. pff focha załapałam :-D

zastanawiam się czy nie iść do apteki po sikacza :-D

reklama
Wow, aż z tego wszystkiego przypadkiem pisząc posta wyłączyłam komputer!:D
Dzięki wam wszystkie za taki entuzjazm:) mężuś jeszcze nie wie- w pracy siedzi:) ale buciki kupię:) a biorę od 3 miesiecy kwas foliowy i tydz temu skończyłam Vitaral, bo brałam przez zimę:) podpowiadajcie co kupić:D
Szok- że się udało:) powtórzę test w sobotę, w pon polecę na betę i zapisać się do gina na za 2 tyg.
A objawy? w sumie to nic nie przeczuwałam, ale jak tak pomyślę, to jakieś 6 dni po owulce kuł mnie brzuch (może implantacja) i swędzi mnie 1 sutek - lewy- a wcześniej bolał. Kurcze dopóki nie zobaczę, że @ nie ma, to nie uwierzę:) no może w 70% już wierzę :D
Ostatnią @ miałam 21 marca.

Fiona nie pracuje w szpitalu, tylko wykształcenie medyczne - pielęgniarka, czego na dzień dzisiejszy bardzo żałuje :( ale Polak mądry po szkodzie

Dagne bierz dalej folika i nic więcej, lekarz Ci powie czy masz coś jeszcze brać, może jakieś witaminy, lepiej nie eksperymentować

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry