reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
To raczej chyba za wcześnie :) bo w sumie nie wiesz kiedy była owulacja. Ale powiem Ci, rób testa w terminie @:)
Ale kurcze dalej czuje takie kucie ja na @

Hej witam cie serdecznie. ja jestem z poznania i moge ci polecic dobrego ginia mnie nigdy nie zawiodl prowadzil ciaze moich kolezanek i byly z niego mega zadowolone z reszta duzo kobiet do niego chodzi z chca zeby byl przy porodach jak by co to napisz i w pw ci napisze jego adres i nr tel zalezy tez czy chcesz prywatnie isc do niego czy na NFZ?? bo ma swoj gabinet i ja chodze prywatnie

Asiol - 3mam mocno &&&& dzis za ciebie dasz rade kochana a wyniki musza byc ok!!!
magneta no tak, Ty z poznania przecież to możesz kogoś polecić:-) zięki kochana za &&&, przydadzą się :-)

Witam wszystkie Panie.

Ale dzień od wczoraj leje ciemno wszystko mnie boli.

Okres mi sie spóźnia już 6 dzień
mineralna może Ty sikacza zrób co? Trzymam kciuki :-)

Doberek kobietki ;-)

Asiołku trzymam mocno &&&&& tak z przyzwyczajenia bo wiadomo ze będzie wszystko dobrze:-)

Atan witam w staraczkowym gronku.

IWASKU dziękuję Ci bardzo:-)

iwasek a ja jestem z toba :-) bo robie tak samo jak ty:-)

Laski ja się dopisuję do Was, od dzisiejszego HSG daję na luz, ten cykl mamy i tak z głowy staranki bo nam nie wolno, w maju zrobię jeszcze raz prolaktynę i pójdę z wynikiem do pani dr i koniec, przerwa do września, nie chcę widzieć mojej ginki na oczy przez te kilka miesięcy (chociaż jest bardzo miła i fajna);-)

Ano właśnie ,Madzia ja Ci życze z całego serducha abys nie musiała NIGDY stosować takich zabiegów jak niektóre z nas. żyjcie spontanicznie i już,jak się fasolka pojawi to się pojawi...to najlepsze co może być :-)

Mag bo stres to wróg nr 1 w staraniach.Moje szczęście też bardzo BARDZO chce mieć dziecko ale jest taki zapominalski że o tabletkach nie pamiętał..przypominanie mi sie znudziło wiec jak dziecku-naszukuję a on szamie;-)

Oj tak stres to bardzo poważny wróg starań, wiem to po sobie, prolaktyna mi slacze jak głupia przez mój stres i przejmowanie się wszystkim.

Magd.a coś czuję, że Ty możesz być rzeczywiście kolejna, Hera ma zdolności przepowiadania :-D
Dagne GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Kochana tak się cieszę:-D:-D:-DWspaniała nowina:-)

Laski a ja umieram ze strachu:-(Wczoraj byłam spokojna w miarę, ale w nocy już było źle, nie mogłam spać, rano zaczął mnie już boleć brzuch, niedobrze mi, z toalety nie mogę wyjść :-( Najgorsze jest to, że znów mam ogromny poziom stresu więc pewnie prolaktynka szaleje, a ja po dzisiejszych nerwach i głodówce znów pewnie schudnę:-( Ech, szkoda gadać....jak ja mam wytrzymać do 19?

reklama
Mag a gdzie to podejscę..nie martwimy się i nie smucimy tak??;-)

Asiołku słoneczko...spokojnie. Jeszcze chwilka i będziesz miała z głowy;-)

Do góry