magenta :)
Fanka BB :)
ja nie wiem czy w pozniejszym czasie liczy sie ta kreska ale zawsze mozesz powtorzyc testa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
test sprawdza sie od 3-5 minut potem może byc fałszywyDagne wielkie gratulacje.!!!!!!!!!!!
Mam do was takie pytanie bo ja dziś też robiłam test (nova test) i jak wcześniej patrzyłam to nie była 1 krecha i poszłam spać i później do szkoły a teraz jak spojrzałam bo nie wyrzucałam to widać, że jest ta druga krecha taka bladziutka ale jednak ją widać. Co myślicie o tym? I o tej marce Nova i nie wiem czy iść po drugi test. A wy jakie polecacie testy?
Hej dziewczyny
A ja już nie usnę bo zrobiłam nie potrzebnie test i się załamałam. Wyszedł negatywny.. Ale do @ jeszcze dzień dwa to jest taka mała nadzieja ale cycochy już bolą więc zobaczymy..
kochane robiłam bete w zeszły piątek i lipa. zrobie test w wielkanoc ponownie
Magemta: mnie sie okraz 6 dzień spóźnia
chociaz pamiętacie jak wam mówiłam że po odstawieniu chormonów miałam plamienie a potem za dzień dwa wygladało jka okres i po obliczeniu moż tak być że 20 kwietnia bede miała @. nie wiem sama nie wiem . juz tak bardzo nie wyczekuje fasolki chce ale nie popadaM W PANIKE podobno pomaga
Wiecie łatwiej by mi było gdybym zarabiała tyle ,żeby było mnie stać na utrzymanie się. Żeby nie być na łasce swojego faceta.. no ale jak widać nie jest mi to pisane. A jednak za tą mała istotkę będę odpowiedzialna do końca życia.. i na mnie teksty " ze Bóg da dziecko to da też na dziecko " nie działają. Ja lubię wiedzieć ile mam ile mogę wydać itp.
Witam Was wszystkiezacznę od początku... Wczoraj stałam z mężem z kolejce do kasy w Raelu, zaczął mnie boleć brzuch (jak na @), i mówie mu: oho, ciocia niedługo przyjedzie! a on stoi, syoi i pyta mnie na ucho, Daga może ja pójdę się przebadać, może ze mną coś nie tak... no i zaraz po przyjściu do domku położył się spać smutny. Więc ja pomyślałam, że zrobię wcześniej test (11d po owulce powinien ten ulraczuły 10 coś wykryć chyba). Myślałam o mężusiu, że a nóż coś wyjdzie i uspokoję go, że wszystko gra z jego skarbami
no i wstałam i zrobiłam i teraz powiedzcie mi co o tym sądzicie:
hmm fiona powiem ci tak nie boju sie ja sadze ze wszystko jest w rekach boga i nie mamy na to wplywu zadnego moj byl mial rowniez wade po mamie wzroku jego straszy brat nie mial za to oboje niestety odziedziczyli po tacie i bracie ich matki alkoholizm ale rownie dobrze to ich wybor
Magda w pupe oberwie ostro! Test przed terminem@ robi sie nie w poludnie tylko z pierwszego porannego siku (ulotki czytac!)Ja po teście :-) po 3 minutach od zrobienia testu jedna kreska w polu kontrolnym :-)
Też miałam Acon 10 mlU/ml
Dagne wielkie gratulacje.!!!!!!!!!!!
Mam do was takie pytanie bo ja dziś też robiłam test (nova test) i jak wcześniej patrzyłam to nie była 1 krecha i poszłam spać i później do szkoły a teraz jak spojrzałam bo nie wyrzucałam to widać, że jest ta druga krecha taka bladziutka ale jednak ją widać. Co myślicie o tym? I o tej marce Nova i nie wiem czy iść po drugi test. A wy jakie polecacie testy?