reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no wlasnie... wszyscy producenci jasno pisza - nie wazne jak mocna jest kreska testowa - jesli jest rozowa (czy niebieska w zaleznosci od testu) i widoczna to jest pozytywny.

reklama
dzieki laski!
naprawde nawet nie wiecie jak bardzo dodajecie otuchy.
U nas sprawa jest o tyle skomplikowana, ze M. jest chory na dosc ciezka chorobe i w sprawie zaciazenia ona utrudnia nam o tyle, ze jednym z objawow jest chroniczne zmeczenie. a jak on wraca z pracy o 20 to po prostu pada na twarz (czasem doslownie) i idzie spac. w zwiazku z tym u nas seks to tak... hmm niezbyt chlubne 3-4 razy w miesiacu. ze 2 zawsze wypadaja w plodne ale to za malo. Chocby ze wzgledu na jakosc nasienia to za malo. No ale coz. W sierpniu/wrzesniu inseminacja i moze sie uda :)

Pok, na pewno się uda:) może nawet wcześniej? wakacje:) a mnie tak głowa rozbolałą ufff, może to przez pogodę i ciśnienie. Mam ibum, ale nie mogę... :)
Iwasek, specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:)
A dla wszystkich będzie, jak się ciąża potwierdzi :)

Ostatnia edycja:
pok i tak wierze ze bez inseminacji wam sie uda. ty rowniez nam dodajesz duzo otuch i w dodatku naprawde nam wiele doradzasz bo sporo wiesz na kazdy temat tylko powodzenia życzyć a za Asiolka 3 mam kciuki dzisiaj zeby sie nam biedna nie stresowala tak bardzo

dzieki laski!
naprawde nawet nie wiecie jak bardzo dodajecie otuchy.
U nas sprawa jest o tyle skomplikowana, ze M. jest chory na dosc ciezka chorobe i w sprawie zaciazenia ona utrudnia nam o tyle, ze jednym z objawow jest chroniczne zmeczenie. a jak on wraca z pracy o 20 to po prostu pada na twarz (czasem doslownie) i idzie spac. w zwiazku z tym u nas seks to tak... hmm niezbyt chlubne 3-4 razy w miesiacu. ze 2 zawsze wypadaja w plodne ale to za malo. Chocby ze wzgledu na jakosc nasienia to za malo. No ale coz. W sierpniu/wrzesniu inseminacja i moze sie uda :)

Więc razem będziemy się przygotowywać do IUI ale wierzę że do tego czasu będziemy już z fasolkami ;-)

a moze fasolkowo Cie glowa boli? :)

eee tam.. wiesz.. ja juz przestalam wierzyc, ze dzieci powstaja przez seks ;-) kapuste musze kupic i bociana przyciagnac :-)

reklama
:-D:-D no właśnie..trzeba przyciagnąc boćki:tak: Pok ale mam lekkie obawy czy one gustuja w kapuście:-D

Co prawda to prawda,jak człowiek sie stara i niby wszystko ok i nici z tego to juz sie chwyta każdej mozliwej sposobności i wierzy w te wszystkie przepowiednie wizje itp;-)

Dagne dziekuje Ci kochana bardzo! Chę się zarazić,zafluidkować ,zainfekować...itd ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry