reklama
magenta :)
Fanka BB :)
oh pok teraz twoja kolej za ciebie i Asiola mocno 3 mam &&&& a wiesz za co za wytrwalosc i naprawde zycze ci zebys szybko nam sie pochwalila II krechami
dzieki laski!
naprawde nawet nie wiecie jak bardzo dodajecie otuchy.
U nas sprawa jest o tyle skomplikowana, ze M. jest chory na dosc ciezka chorobe i w sprawie zaciazenia ona utrudnia nam o tyle, ze jednym z objawow jest chroniczne zmeczenie. a jak on wraca z pracy o 20 to po prostu pada na twarz (czasem doslownie) i idzie spac. w zwiazku z tym u nas seks to tak... hmm niezbyt chlubne 3-4 razy w miesiacu. ze 2 zawsze wypadaja w plodne ale to za malo. Chocby ze wzgledu na jakosc nasienia to za malo. No ale coz. W sierpniu/wrzesniu inseminacja i moze sie uda
U nas sprawa jest o tyle skomplikowana, ze M. jest chory na dosc ciezka chorobe i w sprawie zaciazenia ona utrudnia nam o tyle, ze jednym z objawow jest chroniczne zmeczenie. a jak on wraca z pracy o 20 to po prostu pada na twarz (czasem doslownie) i idzie spac. w zwiazku z tym u nas seks to tak... hmm niezbyt chlubne 3-4 razy w miesiacu. ze 2 zawsze wypadaja w plodne ale to za malo. Chocby ze wzgledu na jakosc nasienia to za malo. No ale coz. W sierpniu/wrzesniu inseminacja i moze sie uda
dagne
Pok, na pewno się uda
może nawet wcześniej? wakacje
a mnie tak głowa rozbolałą ufff, może to przez pogodę i ciśnienie. Mam ibum, ale nie mogę... 
Iwasek, specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A dla wszystkich będzie, jak się ciąża potwierdzi
Iwasek, specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A dla wszystkich będzie, jak się ciąża potwierdzi
Ostatnia edycja:
pok i tak wierze ze bez inseminacji wam sie uda. ty rowniez nam dodajesz duzo otuch i w dodatku naprawde nam wiele doradzasz bo sporo wiesz na kazdy temat tylko powodzenia życzyć a za Asiolka 3 mam kciuki dzisiaj zeby sie nam biedna nie stresowala tak bardzo
dzieki laski!
U nas sprawa jest o tyle skomplikowana, ze M. jest chory na dosc ciezka chorobe i w sprawie zaciazenia ona utrudnia nam o tyle, ze jednym z objawow jest chroniczne zmeczenie. a jak on wraca z pracy o 20 to po prostu pada na twarz (czasem doslownie) i idzie spac. w zwiazku z tym u nas seks to tak... hmm niezbyt chlubne 3-4 razy w miesiacu. ze 2 zawsze wypadaja w plodne ale to za malo. Chocby ze wzgledu na jakosc nasienia to za malo. No ale coz. W sierpniu/wrzesniu inseminacja i moze sie uda![]()
Więc razem będziemy się przygotowywać do IUI ale wierzę że do tego czasu będziemy już z fasolkami ;-)
hehe to jak ja znajde jakiegos bociana to powiem mu zeby biegiem lecial do ciebie a kapuste jak kopne prosto z okna to do ciebie doleci

reklama

Co prawda to prawda,jak człowiek sie stara i niby wszystko ok i nici z tego to juz sie chwyta każdej mozliwej sposobności i wierzy w te wszystkie przepowiednie wizje itp;-)
Dagne dziekuje Ci kochana bardzo! Chę się zarazić,zafluidkować ,zainfekować...itd ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: