reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Każda z nas ma gorsze i lepsze dni. Czasem potrzebujemy wsparcia ;-)

Ja się igieł nie boję..dentysty też...za to moją zmora są pajaki:baffled:
Boje się nie lubię bleeeeeh

reklama
Buziolek Magduś :-D Bardzo mi miło ...ja tez trzymam mocno kciuki za wszystkie dziewczyny ale Pok i Asiołek ..jakoś tak się z nimi utożsamiam i bardzo im kibicuję.

Oczywiście zrobie wszystko co w mojej mocy by Ci ten humorek poprawić :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
To dziś bzyknij faceta i oboje poleżcie z nogami do góry ;-) i macie dużo mówić do plemniczków ( Twoje zadanie) i do jajeczka ( jego zadanie )

:-D:-D:-D To mnie robawiłaś!! Moje szczęscie ma ponad dwa metry wzrostu...jeszcze mi sufit pobrudzi tymi nogami:-D;-) Co do bzyknięcia zamierzam ...oczywiście:) Kupiłam sobie ladne cos i go dzisiaj zaskoczę . Zaserwuje mu żurek Kurka Rurka w bieliźnie ..a co!
hehehe

przepraszam, ale sobie wyobraziłam jak leży z tymi nogami ;-) a serwowanie żurku w takim stroju no, no ;-) fiu fiu ;-) może ja na rocznice zażyczyłabym sobie jakiś gustowny komplecik :-)

są kompleciki do kupienia np.pokojówki . Fajnie czasem podkręcić nieco wyobraźnię lubego :laugh2:
Nie jestem perwersem ..ale odrobina czarów marów nie zaszkodzi :-D

Moja droooga to widoki zarezerwowane dla jednej osoby.(doceni,tego jestem pewna) Nie ma znaczenia czy możesz w tym iśc do cioci na imieniny;-)

Czasem trzeba zaszaleć !

reklama
Wiesz ale gdybym zakładała tą bieliznę do cioci na imieniny, to chyba by tam nie wysiedział :-D taki były komplet który mówiłby " Kochanie mam na Ciebie ochotę tu i teraz :-D i małymi literkami, mam płodne dni to dlatego :-D"

Do góry