reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kochane jeszcze kilka dni i zaczynam nowy cykl... ( na wspomagaczach) bardzo was prosze trzymajcie kciuki :)

PS. WIARA CZYNI CUDA????

reklama
Hej Paulina trzymam &&& szybko pisz nam o wyniku

Ja dzis czuje sie jakos słabo, dziwne uczucie jakby mnie cos bralo
Wczoraj mailam kluie w jajniku i podbrzuszu i mialam podbarwiony sluz i juz sie wystrachalam ze cos mi sie chrzani ale dzis juz czysciutko dziwne

A w tym cyklu w ogole sie nie nakrecam, nawet cycki mnie nic nie bola ??
Ehhhh

moze implantacja? 23 dc to jak najbardziej mozliwe :)
cycki nie musza bolec. kazdy cykl moze byc inny.

Pok moj mi mowi ze sie zagniezdza hehe

Nie wiem co o tym myslec tym bardizej ze test owu wyszedl mi pozytyw w 19dc
Kij wie, staranka byly 12-14 dc bo my na odleglosc i tyle czkeamy
Mamy slaba armie wiec szanse tez znikome

Zaciążycie wszystkie :-) inne szybciej drugie wolniej :-) ale damy rade wszystkie :-)

ja dziś załapałam dołka.. M. utwierdził mnie w tym,że na święta nie wraca :-(
i najgorsze jest to,że ja się o to obwiniam wszystko.. że gdyby ze mną nie był może by było wszystko ok :-(

Big to czekam na wieści po wizycie :) Paulinka, trzymam &&&:)
Hera... trzymaj się i ściskam kciuki za następny cykl i masz ~~~~~~~~~~ specjalnie dla Ciebie :)
Asioł, musisz się pozytywnie nastawić :) będzie i już! :)
Dzięki dagne, jestes boska :-) łapię fluidki...następny cykl jest mój!!! mój i mojej fasolki...tylko wspomogę się wiesiołkiem :-p
Magda....wychodź z tego doła...bo się pobrudzisz, ubłocisz i co będzie? nie dopierzesz ubranek :-)

Dotka moje szczęście też niestety nie mieściło sie w normach..ale androlog go poinformował że normy sie zmieniły i nie jest źłe. Wspieramy sie medykamentami i w czerwcu powinny byc wyniki tego szprycowania. ;-)

Magda??? ale co by było ok?? dziadek by nie zachorował?? no co Ty babo opowiadasz! Dawaj warkoczyki! Jak pociagnę to zobaczysz... Nie wszystko można zaplanować i poukładać . Najważniejsze że Was łaczy coś na co inni nie mają większego wpływu a że nie zawsze jest łatwo..nikt nam tego nie obiecywał;-)

Hera Ty nasz niecierliwcu! To drugi cykl nie dwudziesty więc spokooojnie ...striptiz zrób męzowi..sama sobie zafunduj jakąś przyjemnośc i nie myśl! O ! :tak:

Ostatnia edycja:
Nie wiem co by było... ale takie normalnie plagi w przeciągu miesiąca mojemu zmarły 2 osoby w rodzinie.. teraz 3osoba jest w szpitalu. :-(

Nawet przestałam myśleć o owulkach śluzach itp..

reklama
Dziewczyny wiem, że to dziwne co zaraz napiszę, bo jest za wcześnie, ale normalnie jak biorę oddech głęboki, to czuję, tak jakby napięcie w dole brzucha, jakby był rozciągnięty, a jak dotykam to jest twardszy :) myslicie, że np macica się powiększa i takie mam odczucia? Śmieszne nie? :) ale jak tak patrzę i dotykam brzuch na dole, to jest twardszy i tak czuję, że coś "tam" się dzieje :) oj a te zafasolkowane, co mówiły o bólu głowy- podpisuję się pod tym, bo mnie nagle rozbolała.

Magda, <tule> musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze, a co najważniejsze wspierać swojego mężczyznę. Dacie sobie radę :) wierzę w to.

Do góry