reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hahahaha !! no chyba że taki "pisany" to faktycznie...:tak: Juz mu współczuję . Ale lepiej taki niz z napisem Patrz-Podziwiaj-Nie dotykaj :-D

reklama
no facet nie musi o wszystkim wiedzieć :-) nie no żartuje ;-) ale pomysł,żeby tak mu sugerować ,że mam ochotę mi się podoba :-D gorzej jakby 3 razy pod rząd nie skorzystał, wtedy ban na miesiąc :-D

Ano...właśnie się zastanawiałam co zrobię jak mimo wszystko wygra głód...żołądka i zamiast zając się mną zacznie szamać żurek !:-D

Paulina trzyma kciuki w takim razie za kolejny cykl.

sciągniesz stanik ;-) jak i to nie da ściągniesz majtki :-D jak zobaczy napis " Weź mnie , na kuchennym blacie obok zupy" wymięknie ;-)

dobra my tu pitu pitu, a ja się do domu zbierać muszę ;-) zajrzę do Was jak będę u siebie ;-)

Paulina :-( będzie dobrze jeszcze kilka fasolek zostało do rozdania ;-)

To miłego wieczorku Magduś ja w sumie też sie zwijam do domku:-)

I tak sie boję że przegram z żołądkiem ;-)

Asiołku a czemu tak sądzisz?
Nie ma takiej możliwości;-) do IUi nie będziemy już same...zobaczysz.
Wiesz co kochana jakoś tak ani mnie nic nie podkuwa, ani śluzu nie ma (choć wiesiołka biorę) i jakoś tak przeczuć też brak więc chyba w tym miesiącu będzie ZONK :-(

Magduś przykre ale prawdziwe jest to ze taka jest kolej rzeczy i nic tego nie zmieni. Ja mam tylko siostre i jej maluszki. Mam ciotki ,wujków ale nie w Wawie. Nie ma co rwać włosów z głowy bo nic nie zmienimy ,trzeba sie przygotować czasem na to by byc wsparciem dla najbliższych . Właśnie to Ty masz byc tym filarem który będzie go trzymał w trudnych chwilach i wzajemnie;-) W końcu to my trzymamy ten swiat na swoich barkach...powiedział mi to mężczyzna !:-)
Ja w Wawie jestem całkiem sama-mam tylko mojego L. Cała rodzina i przyjaciele najbliżsi co najmniej 300 km ode mnie:-(

Magda głowa do góry, będzie dobrze. Twój facet powiedział Ci wspaniałe słowa :-)
Paulina trzymam kciuki za następny cykl.

Kurczę ja się znów nakręcam. Niby wiem że okres przyjdzie ale cały czas chodzę siku, kłują mnie piersi i jajniki tak koło pachwin i cały czas bym spała. Moje ciało mnie denerwuję bo przez nie tak się nakręcam. Jeszcze 2 dni do okresu a mnie korci żeby zatestować. Ale nie chce sie rozczarować także poczekam ;)

Asiołku może z powodu badania troszke sie to przesunie.
Myśle ze będzie dobrze. Nie stresuj się Słoneczko.

Musimy sie wreszcie spotkać! ;-)

Gocha ja tez tak miałam w przedostatnim cyklu i tak sie wkurzyłam sama na siebie że teraz ma być @ i już . Nie ma czarowania i wymyślania bo bedzie co ma byc . A jak bedzie niespodziewajka...to będę happy

reklama
Kurczę ja się znów nakręcam. Niby wiem że okres przyjdzie ale cały czas chodzę siku, kłują mnie piersi i jajniki tak koło pachwin i cały czas bym spała. Moje ciało mnie denerwuję bo przez nie tak się nakręcam. Jeszcze 2 dni do okresu a mnie korci żeby zatestować. Ale nie chce sie rozczarować także poczekam ;)

Moglas tego nie pisać teraz będziemy Cie do złego nakłaniać.

Do góry