reklama
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
Cześć wam
własnie wróciłam z drugiej bety
18 kwietnia. 406.2
20 kwietnia . 874.7
beta rosnie![]()
Gratuluje całym sercem:-)
ciekawe która z nas jeszcze dzis farbi włosy na święta heheheh :-)
Ja zamierzam farbować jajka

M
mineralnakocica
Gość
16 marca rszuciłam tabletki a na becie pisze ze mieszcze sie miedzy 5-6 tyg i 6-7 tygodniem
M
mineralnakocica
Gość
Dzięki Ael...łapie fluidki...a ponieważ kobiecie w ciąży się nie odmawia...za miesiąc jak nie bedzie II to się nie pokaże
Jeszcze trzy fasolki do rozdania także brać dziweczęta!!!
Mineralna.,..ogromne gratulację....wysyłaj fluidki !!
co to są fluidki?
Dotka: mi na szczeście wzrosło chciałam miec pewność
reklama
Mineralna piękny przyrost gratuluje!!! :*
A fluidy to takie dobre ciążowe prądy energia :-)
Iwasku, bo wiesz wyspałam się, piękne słońce za oknem iiiii...............werble..........OD 3 DNI NIE MAM MDŁOŚCI!!! Ani rano ani na wieczór!!!!!!!
Hera bierz bierz fluidki Tobie się kochana należą za nosa do zaciążeń
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A płeć wyczuwasz? Bo ja bym chętnie skorzystała
Basati, pewnie każda się farbuje ale się nie przyznaje. Dobrze, że robię tylko odrosty, bo jakbym miała całe włosy farbować to bym na farbie zbankrutowała.
Madziu to mówisz, że Twój pies boi się kotów....Ło matko boska! Jak jeszcze żyły dwie kotki siostry, które mieliśmy za czasów mojej młodości u rodziców to pędziły psa sąsiada, takiego małego szczekacza, a mieliśmy balkony połączone choć odgrodzone, ale wiadomo koty sobie przeskakiwały. Raz skończyło się na tym, że nasze kotki zapędziły biednego Kajtka do własnego domu i zabroniły wychodzić na balkon, także sąsiad tylko na psa "Kajtek Ty rchórzu, żeby kobiety we własnych domu Cię terroryzowały!". Obrazem musiał śmiesznie wyglądać, pies przy drzwiach a jedna kotka siedziała na meblach przy balkonie, a druga trochę dalej na oparciu kanapy XD XD XD
A fluidy to takie dobre ciążowe prądy energia :-)
Iwasku, bo wiesz wyspałam się, piękne słońce za oknem iiiii...............werble..........OD 3 DNI NIE MAM MDŁOŚCI!!! Ani rano ani na wieczór!!!!!!!
Hera bierz bierz fluidki Tobie się kochana należą za nosa do zaciążeń

A płeć wyczuwasz? Bo ja bym chętnie skorzystała

Basati, pewnie każda się farbuje ale się nie przyznaje. Dobrze, że robię tylko odrosty, bo jakbym miała całe włosy farbować to bym na farbie zbankrutowała.

Madziu to mówisz, że Twój pies boi się kotów....Ło matko boska! Jak jeszcze żyły dwie kotki siostry, które mieliśmy za czasów mojej młodości u rodziców to pędziły psa sąsiada, takiego małego szczekacza, a mieliśmy balkony połączone choć odgrodzone, ale wiadomo koty sobie przeskakiwały. Raz skończyło się na tym, że nasze kotki zapędziły biednego Kajtka do własnego domu i zabroniły wychodzić na balkon, także sąsiad tylko na psa "Kajtek Ty rchórzu, żeby kobiety we własnych domu Cię terroryzowały!". Obrazem musiał śmiesznie wyglądać, pies przy drzwiach a jedna kotka siedziała na meblach przy balkonie, a druga trochę dalej na oparciu kanapy XD XD XD
Ostatnia edycja:
Podziel się: