reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mineralnapiekny przyrost, jak ja zaciaze to pojde tylko na 1 bete, an kolejna juz nie bo co ma byc to bedzie, a jak by mi sie okazalo ze nie wzroslo to co poradze tylko nerwow szkoda

Dzięki Ael...łapie fluidki...a ponieważ kobiecie w ciąży się nie odmawia...za miesiąc jak nie bedzie II to się nie pokaże :-p

Jeszcze trzy fasolki do rozdania także brać dziweczęta!!! :-D

Mineralna.,..ogromne gratulację....wysyłaj fluidki !!

co to są fluidki?

Dotka: mi na szczeście wzrosło chciałam miec pewność :) denerwowałam sie ale juz jestem spokojna

reklama
Mineralna piękny przyrost gratuluje!!! :*
A fluidy to takie dobre ciążowe prądy energia :-)

Iwasku, bo wiesz wyspałam się, piękne słońce za oknem iiiii...............werble..........OD 3 DNI NIE MAM MDŁOŚCI!!! Ani rano ani na wieczór!!!!!!!

Hera bierz bierz fluidki Tobie się kochana należą za nosa do zaciążeń :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A płeć wyczuwasz? Bo ja bym chętnie skorzystała :-D

Basati, pewnie każda się farbuje ale się nie przyznaje. Dobrze, że robię tylko odrosty, bo jakbym miała całe włosy farbować to bym na farbie zbankrutowała. :-D

Madziu to mówisz, że Twój pies boi się kotów....Ło matko boska! Jak jeszcze żyły dwie kotki siostry, które mieliśmy za czasów mojej młodości u rodziców to pędziły psa sąsiada, takiego małego szczekacza, a mieliśmy balkony połączone choć odgrodzone, ale wiadomo koty sobie przeskakiwały. Raz skończyło się na tym, że nasze kotki zapędziły biednego Kajtka do własnego domu i zabroniły wychodzić na balkon, także sąsiad tylko na psa "Kajtek Ty rchórzu, żeby kobiety we własnych domu Cię terroryzowały!". Obrazem musiał śmiesznie wyglądać, pies przy drzwiach a jedna kotka siedziała na meblach przy balkonie, a druga trochę dalej na oparciu kanapy XD XD XD

Ostatnia edycja:
Do góry