reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Laseczki pojadę sobie poprawić humor :) kupno nowych bluzek będzie super :) niech tylko mój mąż wróci z pracy, to wyciągnę go na zakupy :) za moją ostatnią wypłatę po zapłaceniu rachunków mogę poszaleć:) mam na oku 2 śliczne bombki bluzeczki, przydadzą się na brzuszek:)

taaak zakupki to prawie niezawodny poprawiacz humoru;-) To czekamy na foty !

Magda znowu czytasz mi w myślach! Permanentna inwigilacja !!!
:-D:-D

Dagne szalej szalej-ja sobie też w ten sposób ostatnio poprawiałam humorek:-)A świecidełkami to Ty się kochana nie przejmuj, tak jak Iwasek napisał-nie uciekną, a Ty musisz odpoczywać jak się słabo czujesz.
Malami trzymam kciuki za testa:-)
Arosa witaj:-)No kobietko przeżyłaś swoje w życiu. Życzę Ci teraz dużo spokoju, dużo zdrówka i jak najszybciej II kreseczek na teście:-)I jak będziesz miała jakiś kłopot to pisz śmiało, dziewczyny są niesamowite, pomogą, pocieszą, wesprą w ciężkich chwilach :-)

Ja sobie też poprawiam humorek ;-) urodzil się mój wymarzony szczeniak :-) teraz czekam na fotki, wiadomości o tym ,czy to jest to czego się spodziewałam :-)

Asiołku slonko powiedz jak się czujesz..jak dolegliwość. ???

Łomatkos Magda aż się boję zapytac czego sie spodziewałas...ma miauczeć? :-D

reklama
Do góry