• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zżyłam się z Wami. Z niektórymi bardziej z innymi mniej ale jakoś tak dziwnie że ktoś chce odejśc... Wiadomo nic na siłę i teraz inne sprawy masz na głowie ale każda Ci kibicowała ,trzymała kciuki,martwiła i szkoda ze nie będziemy wiedziały jak Ci brzusio rośnie.:-( buuu

reklama
Dziękuję Iwasku, choć ja wiem, że to nie na fasolkę:-(Niestety przeczucia nigdy mnie nie mylą:-(
U mnie w tym cyklu też było dziwnie, bo owu wg testu miałam w 14 dc, a zazwyczaj mam później bo mam cykle ok. 30 dniowe.
Nie wiem, staram się o tym nie myśleć, biorę dupka jak na razie i zobaczymy :-)

Sil no co Ty kochana nie uciekaj, zostań z nami :-)

Mawiają że jak coś jest często powtarzane to w końcu staje sie prawdą... a niech mówi!;-)

Kobieta w ciąży ma zmienione oczy. Sama koleżankę uświadomiłam kiedyś że jest zafasolkowana. Powiedziała że jestem czarownicą ..taka wdzięcnośc :-D

Ostatnia edycja:
Sil ja tu jestem od początku stycznia, w lutym zaszłam w ciążę i jestem cały czas. Tak samo jak Big zagląda tutaj co jakiś czas.
No przecież przyszłaś bo się starałaś i nikt nie chce byś zniknęła. Nooo!
A kto będzie fluidki wysyłał staraczkom? Ja z Big się nie wyrobimy, Ewika z Lilly rzadko zaglądają, to my się z big szybko wysuszymy z ciążowych fluidek :-)

I bardzo dobrze Mag..po co się nastawiać-żeby sie rozczarować? Czekaj na @ jak nie przyjdzie...keserpreza a jak przylezie..tak przeciez mówiłaś.

Ael dokładnie,przetłumacz temu dziewczęciu bo nie wie co czyni!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry