reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wiesz co czytam ,że pod koniec 7 tyg fasolka ma 2 cm.. sama się w tym gubię. Tylko nie wiem dlaczego mineralna zaznaczyłaś cały pęcherzyk.. bo to ewidentnie jest pęcherzyk i tego jestem pewna, być może na pierwszym zdjęciu masz fasolkę w przyblizeniu a na drugim w oddaleniu..

reklama
Ael jak to mi nie pokażesz? Masz mi pokazywać i już :-D takimi radosnymi wiadomościami można sie wzruszać :-) a Wy dziewczyneczki już się nie kłóćcie :-) pójdziecie do gin to dopytacie :-D nie stresujcie się na zapas :-)

Słuchajcie, mineralna może była podekscytowana wizytą u gin, więc mogła coś pokręcić. WAŻNE, że fasolka zdrowo rośnie i nie problemów :-)

Masz Truskawcia, żeby nie było, że nie ostrzegałam, aaa i zdjęcie jest sprzed 3 tygodni, więc dzidzia teraz znacznie większa :-D
Moje maleństwo

Jest maleństwo, no faktycznie, u Ciebie to widać wyraźniej :) pęcherzyk i zarodek :) niewiarygodne, że z takiego maleństwa wyrośnie mały człowieczek :)

Jak mam zdjęcie w łapce to widzę mały punkcik, serduszko, ale ja wiem, gdzie szukać, bo widziałam i słyszałam :)

Ael no mówiłaś, mówiłaś,ale co Ci na to poradzę,ze taka wrażliwa jestem ;-) piękne te Wasze bąbelki :-D i wiecie co Wam powiem? Nie ważne czy to zarodek czy pęcherzyk... ważne że się zdrowo rozwija :-D I żebyście Wy się dobrze czuły :-)

reklama
może macie faktycznie racje juz sama nie wiem zaraz poczytam aelreda te stronki co mi wysłałaś wiec sadzicie że to 6,1 mm tak?

Do góry