reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Chyba dam sobie spokój z bluetoothem, odpalę dużą machinę i zrobię skan, bo tak się nie uda... Ech...

No i niestety wymiotuję codziennie. Częściej wieczorem, ale dziś jak widać też rano. Nawet się zastanawiam co z duphastonem, czy zdążył się wchłonąć..

Truskawcia to nie pokażę Ci ostatniego zdjęcia mojego maleństwa :-D

Sil kochana widzisz, no niestety też miałam takie dni, że nic nie pomagało nawet kisiel, a połkniętą wcześniej hydroxyzynę zwymiotowałam. Najlepiej przespać większość dnia wtedy. A wieczorem, kromkę chleba z masłem albo bez i gorąca herbata. Spróbuj tak zrobić.

Nie no ja mam o niebo lepiej, bo jak już się podzielę posiłkiem, lub nie, z kibelkiem, to mogę jeść wszystko :)

na zdjęciu na dole pisze wyraźnie 23mm a tam gdzie mam serduskzo pisze wyraznie 6,1mmbo teraz sprawdziłam to co gin mi źle pomiary na monitorze wprowadził?

Ja nie będę nic mówić, bo jeszcze nie miałam z tym styczności. Ważne, że narazie wszystko w porządku mineralna.
Sil, to skanuj i wrzucaj :)

Mineralna ja się na tym nie znam ale to co znaznaczyłaś wg mnie to 23 mm to pęcherzyk, a 6.1mm to Twoja fasolka.

Magda, właśnie to próbuję powiedzieć, ale Mineralna mnie nie słucha i się jeszcze złośći niepotrzebnie, a potem się nakręci, bo na suwaku pisze co innego :(

reklama
Mineralna kobieto!!!! Sugeruj się suwaczkiem ale tylko, który tydzień Ci idzie, a nie opisem wzrostu i wagi!! Te opisy są bardzo kłamliwe. Wejdź nawet tutaj ebrzuszek.pl albo fajnamama.pl, masz kalendarze ciąży, znajdziesz tam ile fasolka może w danym tygodniu mierzyć. Ale trzeba pamiętać, że to są dane, które podają średnie wielkości, nie że tyle ma mierzyć i już. Każde dzieciątko jest inne i inaczej się rozwija.
Mi w 12 tygodniu pokazywało, że dziecko mierzy 4-5 cm, a będąc na usg liczyło 6,5 cm, znacznie więcej. Ale nie patrzyłam na suwaczek, jak chce zobaczyć ile moje dzieciątko mierzy szukam dokładnych info o wadze czy wielkości.
No mineralna, poczytaj te kalendarze.

Do góry