reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziewczyny witajcie :)
Wstałam -zero mdłości, tylko mi się za każdym razem odbija jak coś zjem, a teraz próbuję bułkę w mleku... no zobaczymy. Wczoraj złapało mnie po 13.
Życzę Wam udanego dnia kobietki :)
Mineralna, super, że masz już zdjęcia maleństwa. Ja na swoje poczekam cierpliwie :)

To ty napewno będziesz serduszko już widzieć albo nawet słyszeć ja 20maja usłysze serce :) wczoraj widziałam
mi mdłości od 2-3 dni dały spokój :)

kiedy miałaś owu według obliczeń?

mnie sie coś nie zgadza suwaczek pisze że dziecko ma 4mm w tym 6 tygodniu nie a mój ma 23mm lekarz powiedział że do 22 mm a mój ma 23 mm mówi że mój to nawet większy że to dobrze :)

podejżewa też że to moga być bliźniaki

a mój ma siostry bliźniaczki

Mineralna, nie patrz na ten suwaczek! :) te z bb są bardzo ogólne i pokazują minimalną wartość, nie sugeruj się nim :) zresztą twój gin mówił, że Twój dzidziuś rośnie szybko :) u mnie np są zupełnie inne wartości na suwaczku. W 6 tyg pokazywało ok 9mm, a na Twoim 4, więc widzisz że jemu ufać nie można, one są tylko takie orientacyjne :) każda ciąża jest inna :) a moja owulacja, chyba 2-3 kwietnia. A i jeszcze każda strona inaczej mi oblicza wiek dziecka, dlatego to też traktuję orientacyjnie, czekam na wizytę u ginekologa :) wtedy pozmieniam suwaka :)

Ostatnia edycja:
No widzisz, to jemu wierz, nie suwakowi :) Skoro tak mówi, to tak jest, bo się na tym zna najlepiej :) teoretycznie Twoja ciąża jest starsza niż moja :) o tydzień, więc nie wątpię, że Twoje małe ma 23mm :) dlatego ja chcę poczekać na wizytę u gna, bo np strony mi obliczają na podstawie ost miesiączki poród na 25 grudnia, a temu raczej nie chcę wierzyć :) nie stresuj się i dabj o dzidzię, i nie zadręczaj się informacjami z neta :)

A gdzie nasza nowa mamusia??? Iwasku? jak tam samopoczucie, jak zareagował dziubek Twój?

Iwaska nie mam narazie z tego co widzę jest nieaktywna.

zajączek zrobił na wielkanoc prezent :) a ja zrobie nam najpiękniejszy prezent na boże narodzenia :) ( aż mi się łza w oku zakręciłą) robiłam dziś badania na glukoze, grupe krwi, moczu, morfologie i 2 inne jakieś. po 16 jade po wyniki :)

ciekawa jestem co tobie powie gin? prywatnie idziesz?

jaja bedą jak okaże się że bliźniaki

reklama
Mineralna, na pierwszym zdjęciu jak byk pisze 6,1 mm, a drugie to wielkość pęcherzyka płodowego, nie zarodka...

Do góry