reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kasia, Ty się nie wygłupiaj tylko @ wywołuj ;-) nie możesz mieć dłuższych cykli ode mnie :-D haha

Sil, chciałabym ,żeby on się trochę uniezależnił od mamy, żebym mogła wkońcu poczuć ,że jestem ważna dla niego :-(

w ogóle nie wiem czy to ja przesadzam czy jak, ale naprawdę mnie boli to,że są urodziny/imieniny itp. członka jego rodziny i on tam jedzie sam.. czuje się jakoś tak dziwnie, jak 5 koło u wozu, albo tak jakby traktowali mnie jak coś nie istotnego w jego życiu,.. coś na zasadzie " aaa szybko mu się znudzi Ona"

reklama
Magda nie myśl tak :( Nie znam waszej historii ale może następny razem zaproponuj mu że pojedziesz z nim na urodziny/imieniny? :/

Adele, właśnie ja jestem osobą która nie lubi się narzucać.. będzie cierpieć w środku ale nie powie.. ale jedno wiem,że skoro on tak stawia sprawę, to ja też będę sama wychodzić na urodziny moich znajomych.. może to coś da ?

a w skrócie nasza historia znamy się 5 lat, ze sobą od roku, mama mojego M. mnie nie lubi, on jest mamisynkiem, mieszkamy osobno, on mieszka piętro nad mamą. On mnie kocha ponad zycie , a ja tego nie czuje :-) ja go kocham bardzo ;-) w mniejszym skrócie się nie da :-)

ogólnie jego mama to moje wielkie utrapienie :-)

Kasia, Ty się nie wygłupiaj tylko @ wywołuj ;-) nie możesz mieć dłuższych cykli ode mnie :-D haha

Sil, chciałabym ,żeby on się trochę uniezależnił od mamy, żebym mogła wkońcu poczuć ,że jestem ważna dla niego :-(

w ogóle nie wiem czy to ja przesadzam czy jak, ale naprawdę mnie boli to,że są urodziny/imieniny itp. członka jego rodziny i on tam jedzie sam.. czuje się jakoś tak dziwnie, jak 5 koło u wozu, albo tak jakby traktowali mnie jak coś nie istotnego w jego życiu,.. coś na zasadzie " aaa szybko mu się znudzi Ona"

ha ha ha Magd.a jak jutro nie dostane to sie zrownamy wiec mam szanse cie przebic ale chetnie odpuszcze ;-)

Kasiu ale orgazm musisz mieć :-D
Orgazm to są też skurcze macicy i ujścia i mają kierunek idący na zewnątrz, więc wypychający. Facet niech Ci się nawet ręcznie postara :-)

Sil ja Magdzie tłumacze ale ona nic, z resztą przyjęła M. do siebie z powrotem a żeby jej nie stracić zdziwi się jak szybko zobaczy pierścionek i jego klęczącego przed nią.

moze nie zawsze ale mam a dzis juz i tak nic z tego bo mezus do pracy poszedl ale przytulalismu sie rano wiec jeszcze goraca kapiel i zyje nadzieja

reklama
Do góry