reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
pao - gratuluje zdanego anglika:) i najgorsze za toba:)
a do mnie fasolka chyba nie chce przyjsc czuje brzuszek mi zostaly 2 dni do @ i mam nadzieje ze paskuda nie przyjdzie to bym sie strasznie ucieszyla ale moze jutro poszaleje i po pracy kupie sobie tescik i zatestuje... w srode rano albo jescze dzis sie przejade do apteki tylko zastanawiam sie czy to ma sens bo czuje sie @

witam ja zaraz bede sie zbierac do pracy...
pao gratuluję !!
big fajny brzusio ;-) tez chce taki ;-)
Mam pytanko czy was tez bolaly jajniki po owulacji??? bo mnie nigdy nie bolaly a owu byla w piatek a co jakis czas kuje mnie prawy jajnik a czasami jest przez kilka minut ciagly bol myslicie ze moze to przez jajeczko co zmierza do macicy ?? czy tak czasami jest ze boli ??

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczeta, troszkę Was zaniedbałam ostatnio i już nie umiem nadrobić, ale wszystko wraca do normy koniec pół urlopów i nadgodzin w pracy bo ostatnio to tak własnie w kratkę było...Pao proszę dopisz mnie do swojej listy na 10.06 (to tak orientacyjnie bo @ może przyjść nawet i 8.06 ale niech bedzie ten 10.06) Musze Wam powiedzieć, że w trkacie poprzedniego cyklu to się nie przejmowałam potraktowalismy go zupełnie na luzie jako takitestowy:), ale teraz jak już @ mi się skończyła i tak sobie, analizuje te nasze przytulanki, że w sumie były dosć czesto i wydawaoby się, że w dobrym czasie to mi sie strasznie przykro zrobiło, że nic z tego nie wyszło...ale to dopiero 1 cykl...wiec dobrze wiem ze nie ma w tym nic dziwnego, jeszcze przy tych moich długasnych cyklach...Fajnie ze kilka nowych Fasolek przybyło:) no i oczywiście trzymam kciuki za te zaraz testujące;):)

reklama
Laseczki która z Was brała luteinę pod język? Wydaje mi się że Magd.a ale nie jestempewna? Po jakim czasie powinnam dostać @?

Do góry