reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda no własnie weszłam na te stronę z której Ty masz suwaczki i tam tez jest tylko max 37 dni, coś ja jakoś mało ogarnięta jestem, chyba....nie umiem inaczej tego ustawi:(

reklama
Bo masz tram dwa do wyboru :-) do 37 i powyżej 37 :-)
pomóc Ci ? to dawaj na priv albo gg ;-) to Ci pomogę zrobić :-)

co do tej lutki, być może ja już nie pamiętam :-D to było rok temu :-p

Oglądam właśnie rozmowy w toku.. szlag mnie trafia babka oddała 3 dziecko do adopcji :-(

Pao to jeszcze nic nie znaczy, wprawdzie faktycznie nie ma co się nastawiać, ale wiesz róznie bywa na razie dzielnie czekaj:) A ja trzymam kciuki:)

Basati- ja mam 26 dc.
pao a moze jeszcze nic straconego ale ja chyba tez ten cykl mam stracony. co prawda mi sie plamienia nie zaczely ale czuje sie @ wiec zapewne kolejny cykl kolejne starania:-)
Magda tez ogladam te rozmowey w toku i tez mnie szlak trafia jak ich slucham... z jednej strony czasem mozna starac sie je zrozumiec ale ja kurde nie potrafie :wściekła/y: ja chce miec takie male szczescie a one sobie oddaja do adopcji

czytalyscie nowy watek oddam synka w dobre rece???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czytałam i mam mieszane uczucia, jak to pedagog. Bo ok, pomogą jej, naślą masę rzeczy i... moim zdaniem nauczą tylko dziadostwa. Owszem, żal mi kobietki, ale tak naprawdę nie wiadomo o niej nic. Może ktoś ją zmusił do tego ogłoszenia bo inne takie akcje mają odzew właśnie pomocowy. I co z ojcem dziecka? Co z pomocą społeczną? Co oznacza, że ona nie umie prosić o pomoc pomoc społeczną. Trochę może jestem nieczuła, ale nie podoba mi się to wszystko

reklama
zaraz z boku w najnowsze watki..
ja tak czytam ja nie wiem ale hmm tez mam mieszane uczucia no wiadomo ze zawsze mozna sie znalesc w takiej sytuacji ale pomoc opieki i innych takich osrodkow napewno by jej pomogli

Do góry