reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Asiol pytałam pok o te moje wyniki testów owulacyjnych i ją też to zdziwiło, mówi, że może testy wadliwe, ale jeszcze będziemy nad tym debatować, więc dam Ci znać. Ja od dawna mówiłam, że jakaś dziwna jestem :-D

wyszły mi 4 pod rząd pozytywne (takie, że testowa dużo mocniejsza od kontrolnej) a nie było skoku temp. Dopiero dzisiaj o 0,2 st. I pytałam pok czy po owulacji intensywnośc testów spada, bo to coś dziwnego 4 dni dodatni test a owulki brak

Asiol pytałam pok o te moje wyniki testów owulacyjnych i ją też to zdziwiło, mówi, że może testy wadliwe, ale jeszcze będziemy nad tym debatować, więc dam Ci znać. Ja od dawna mówiłam, że jakaś dziwna jestem :-D

O donia dzięki, że o mnie pamiętałaś :) Kurcze może rzeczywiście wadliwe były te testy? Albo miałaś owulkę tylko skoku tempki nie było...Na szczęście z tego co pamiętam to sporo się przytulaliście na urlopiku więc teraz nic tylko trzymać za Was kciuki :)

hmm co do testow ja mialam tak ze z pieciu 4 mialam pozytywne tylko ten jeden mi wyszedl jasniejszy a reszta byla taka jak kontrolna i tylko ten raz uzywalam testow a potem juz nie teraz chce sobie kupic na nowy cykl jak teraz nic nie wyjdzie a wiem ze nie wyszlo bo czuje sie mega @ i chyba mnie przeziebienie bierze tylko jedno co mnie zastanawia bo przewaznie przed @ mam malo sluzu i taki hmm bardziej zoltawy a teraz mam bialy ale piersi bola wokol sutkow wiec nie nastawiam sie na zadne rewelacje i jajnik mnie ciagnie lewy i brzuszek tak cmi lekko wiec @ pewnie sie rozkreci o czasie

ma wedke cie nie stac a na dziecko stac hehehehe, a za co je utrzymasz? bawienie sie w dom to chora zabawa bo cierpi dziecko... zal mi ciebie

Hej dziewczyny, jestem uff, wykłady mnie wymęczyły.
Sil, ja mam wizytę w środę :) tak się boję, że masakra...
Big super brzusio :)

reklama
Do góry