reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ahahaha Ael ja Cie uwielbiam babo :-D:-D:-D

Pao Twoje szczęście wie kogo ma przy sobie i żadne mataczenia obcych i ich"dobre" tego nie zmienią;-)
Pozdrawiam zresztą Pana:tak:

reklama
hahaha jestem starsza duzo duzo starsza, dopiero staram sie o dziecko, ale jestem po slubie i pracuje wiec troszke mnie i paulinke dzieli

O matko, wracam z poczty a tu takie yyy wpisy...! ej 20-latko z dzieckiem (bo to właśnie pisałaś i przyznałaś się) wara z tego forum, bo uwierz, nie mamy zamiaru czytać tych bzdet! jak widać sama o sobie piszesz, bo wygląda na to, że to ty złapałaś faceta na dziecko. Zwykła prosta laska, nie mająca żadnych perspektyw oprócz zostawiania dziecka zapewne mamie i chodzenia na grille! pff- wy***! bo inaczej tego nie określę.
Ael, uwierz, też się dowartościowałam, bo jak widzę takie wypowiedzi, to czuję się 100 razy lepsza hahahah :)

Dziewczyny raportujcie każdy post tego użytkownika! Już skontaktowałam się z adminem więc to tylko kwestia czasu by użytkownik został skasowany for ever z tego forum.

zrobilas ze swojego chlopaka posmiewisko grill w srode jezli was nie bedzie to znaczy ze stchorzylas, bo ciper o niczym nie wiem, co ty tu wypiusjesz o was, wiec zobaczymy sroda twoj dzien prawy i konfrontacji ze wszystkimy czekamy paulinko:) twoje najlepsze wypowiedzi wlasnie sie drukuja:)

nie mam 20 lat to tylko login :)

och paulinka zaniemowila jaka szkoda..........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zaraz zaraz nie rozumiem najpierw piszesz że masz dziecko a teraz że starasz się ... sama już się gubisz w swoich wypowiedziach :-D Ael zarąbiste są twoje teksty :-* :-) hehe też Cię uwielbiam :)

Nasz forumowy troll Freak to chyba doskonale zna Lubiąż i tamtejszy szpital. Co kochana dzień dobroci dla zwierząt i pozwolili wam skorzystać z komputera i internetu? Przecież ludzie stamtąd mają mentalność kamienia, no to Ty ich kaktusie bijesz na głowę.

reklama
Do góry