reklama
S
Silmiriel
Gość
Dziewczyny!!! Nie karmić trolla!!! Znudzi się
Pyscek
:)
sama może już nie ma swoich i wpier... się w kogoś !!! totalny szczyt chamstwa !!!
dagne
Fanka BB :)
O matko, wracam z poczty a tu takie yyy wpisy...! ej 20-latko z dzieckiem (bo to właśnie pisałaś i przyznałaś się) wara z tego forum, bo uwierz, nie mamy zamiaru czytać tych bzdet! jak widać sama o sobie piszesz, bo wygląda na to, że to ty złapałaś faceta na dziecko. Zwykła prosta laska, nie mająca żadnych perspektyw oprócz zostawiania dziecka zapewne mamie i chodzenia na grille! pff- wy***! bo inaczej tego nie określę.
Ael, uwierz, też się dowartościowałam, bo jak widzę takie wypowiedzi, to czuję się 100 razy lepsza hahahah
Ael, uwierz, też się dowartościowałam, bo jak widzę takie wypowiedzi, to czuję się 100 razy lepsza hahahah
zrobilas ze swojego chlopaka posmiewisko grill w srode jezli was nie bedzie to znaczy ze stchorzylas, bo ciper o niczym nie wiem, co ty tu wypiusjesz o was, wiec zobaczymy sroda twoj dzien prawy i konfrontacji ze wszystkimy czekamy paulinko
twoje najlepsze wypowiedzi wlasnie sie drukuja
nie mam 20 lat to tylko login
och paulinka zaniemowila jaka szkoda..........
nie mam 20 lat to tylko login
och paulinka zaniemowila jaka szkoda..........
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pyscek
:)
zaraz zaraz nie rozumiem najpierw piszesz że masz dziecko a teraz że starasz się ... sama już się gubisz w swoich wypowiedziach
Ael zarąbiste są twoje teksty :-* :-) hehe też Cię uwielbiam 

Nasz forumowy troll Freak to chyba doskonale zna Lubiąż i tamtejszy szpital. Co kochana dzień dobroci dla zwierząt i pozwolili wam skorzystać z komputera i internetu? Przecież ludzie stamtąd mają mentalność kamienia, no to Ty ich kaktusie bijesz na głowę.
reklama
dagne
Fanka BB :)
Ej dajmy już spokój
szkoda nerwów 
Podziel się: