reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Moje drugie futro, znaczy psica właśnie szczeka. Na sarnę. Sarna po jednej stronie płotu, Nika po drugiej i jedna się patrzy, druga szczeka.... Psicy też się zgonić nie da. Ale ona w ogóle słucha moją mamę, potem ewentualnie mnie, potem długo długo nic, mojego męża, a czasem spojrzy na tatę, ale nie słucha go za grosz :p I kocha listonosza

Mag i magdalena też macie ostrzeżenia?? kurczę, że też nie wychwycą trolli ale my jesteśmy ścianą za "swoimi" :)

Iwasek, będę czekać na posta z betą :) i trzymam kciuki :) zresztą wiesz :)
Ej a coś ostatnio Hery nie ma, a Claudusia pochwaliła się i zniknęła.

ja również dostałam dwa ostrzeżenia :wściekła/y:

Wszystkie macie koty a ja mam psa - sunie :-) która bardzo lubi się bawić z kotkami i niestety ostatnio się na tym przejechała bo podbiegła do kotka a ten biedny się wystraszył i ją podrapał po uszku

Ooo!! Sil ma pieska, który wabi się Nike a moja Najka czyli tak jakby to samo tylko inaczej przeczytane :p

Moje drugie futro, znaczy psica właśnie szczeka. Na sarnę. Sarna po jednej stronie płotu, Nika po drugiej i jedna się patrzy, druga szczeka.... Psicy też się zgonić nie da. Ale ona w ogóle słucha moją mamę, potem ewentualnie mnie, potem długo długo nic, mojego męża, a czasem spojrzy na tatę, ale nie słucha go za grosz :p I kocha listonosza

hahahaha!!!!! eh Ci listonosze! :-D

No dostałam :) ale myślę, że jedno nie zmieni nic raczej. Nie wiem czy te 2 dostały, ale narazie ucichło.
Pao, dzięki:)
Ale mnie wzdęło, wyglądam po jedzeniu jak 4 miesiąc hehe :)

reklama
Do góry