reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny już uspokójcie się, nie ma co przeciągać tematu i emanować złością.
Dostałyśmy ostrzeżenia w słusznej sprawie, a tego nam nikt nie zaprzeczy. Poza tym to zrozumiałe jak człowiek broni drugiego przeciwko innemu, unosi się wiadomo czasem w jaki sposób.
Po pierwsze: Dałyśmy Pao oparcie, że przyszło "coś", co chciało zburzyć jej spokój życiowy.
Po drugie: To jest jeden taki incydent, a teraz na przyszłość będziemy wiedzieć co robić czyli raportować każdy post z uzasadnieniem, dawać ostrzeżenia a także pisać do amina bądź modów i interwencję.

No teraz proszę o uśmiech od każdej z was, każda z was też 3 głębokie wdechy i wydechy robi, chwilka spokoju i wróćmy do normalności po tym przejawie ludzkiej podłości.

reklama
Ael Ty zawsze wiesz co napisać!!!!

Hahahahahahahahahaha, psycku przepraszam! ja jestem ślepa!! cały czas patrzyłam i widziałam jeden dzień!!!

Mam jeszcze służbowego chomika, jak jeszcze pracowałam to go brałam na święta i urlop sierpniowy, bo my mamy urlop przez cały sierpień obowiązkowo niejako.

Dagne, wiem, że się stresujesz, ale nie ma czym :) na pewno będzie ok.

dziewczyny już uspokójcie się, nie ma co przeciągać tematu i emanować złością.
Dostałyśmy ostrzeżenia w słusznej sprawie, a tego nam nikt nie zaprzeczy. Poza tym to zrozumiałe jak człowiek broni drugiego przeciwko innemu, unosi się wiadomo czasem w jaki sposób.
Po pierwsze: Dałyśmy pao oparcie, że przyszło "coś", co chciało zburzyć jej spokój życiowy.
Po drugie: To jest jeden taki incydent, a teraz na przyszłość będziemy wiedzieć co robić czyli raportować każdy post z uzasadnieniem, dawać ostrzeżenia a także pisać do amina bądź modów i interwencję.

No teraz proszę o uśmiech od każdej z was, każda z was też 3 głębokie wdechy i wydechy robi, chwilka spokoju i wróćmy do normalności po tym przejawie ludzkiej podłości.
:-):-):-)

Dagne w domu to najlepiej w samych majciorach siedzieć, żeby dzidziuś mógł się swobodnie rozpychać

Nie zdąrzyłam na trolla :-( buu..

Pao nie przejmuj się, ja też ani mężatka ani nie mieszkamy ze sobą, ale fakt my się nie staramy..
To Twoja decyzja, skoro dojrzeliście do niej to Wasza sprawa ;-)

a ja swojego zaciągnęłam do łóżka :-D dlatego u Nas luzik bluzik :-)

Olaaaa a Ty nowa forumowiczka czy kolejny troll (jeśli się pomyliłam to z góry przepraszam) ale coś mi tu śmierdzi...

reklama
Do góry