reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pao wspolczuje, to jest nasze intymne forum i nikt pewnie z bliskich o tym nie wie. Moj wie o tym, ale nie pozwalam mu czytac bo to sa moje sprawy i czuje sie niekomfortowo jak czyta.
Ale dziwie sie ze patrzysz na osoby trzecie, wogole co ta laska sie tak przYczepila do Ciebie? Skad o tym forum sie dowiedziala? Masakra!

reklama
Nic mi nie może zrobić bo już pozałatwiałam sprawy z forum i jak będzie potrzebne to przywrócą mi wszystkie wpisy. A Ł będzie stał za mną murem. Ja już mam prawie na wszystko dowody jak będzie policja to powiem im żeby się też dowiedzieli kto to pisał. Nie wiem skąd ten ktoś wie o tym, że jestem na tym formu jak ja nikomu nic nie mówiłam..
Dobra ja uciekam będę wieczorkiem :-)

Hej dziewczynki ;* Dawno mnie tu u was nie było ;) Miałam tyle spraw na głowie że jakoś nie myślałam o starankach ! ;) Praca studia na siłownie się zapisałam ;p;p

Pao: Też byłam kiedys taka zadziorna jak ty ale przeszło mi ;p;p Idż na tą policję i powiedz jak było ;):)

Jak tam mamy jakieś nowe fasoliny??

Ja mam dzisiaj 18 dc i mam brązowe plamy na bieliźnie :confused: i nie wiem jak mam to odebrać bo nigdy w życiu takich nie miałam..

Gocha, to może być plamienie implantacyjne.. a może też być coś innego..

Gocha zaciążyła Iwasek, Mineralna Claudusia miała II kreski, ale Nam zniknęła :-D nie wiem na jakim etapie ostatniej fasolki jesteś :-p

ehh dziwna sprawa z tym wszytskim muszę przyznać...mam mieszana uczucia co do tej sprawy...Mam nadzieje Pao że wszystko załatwisz po swojej myśli skoro nie chcesz słuchać rad.

Chwilowo zmienię temat ponieważ oczywiście nie wytrzymałam i zorbiłam kolejny test i ...... II KRESKI :szok: kurcze teraz tak się zastanawiam bo kupiłam najtańszy test w rossmanie czy on może być wadliwy??

No właśnie Magda wiem że mogą być też inne przyczyny ;) Także zobaczymy ;) Dzięki za odpowiedź ;)
To jak mamy jakieś nowe fasolinki ??:D

Atom: to leć po drugi i zrób jutro ! ;) Będziesz pewna a który to dc??

Atom ja bym leciała do apteki :-D w Rossmanie są czułości 25 mlU/ml :-D więc apteczny dałby większą wiarygodność :-)

ale cicho gratuluje :-) leć do apteki zrób sikacza i wstaw oba testy porównamy :-)

kurcze mam zamiar wstrzymać się z drugim testem do następnego tygodnia wtedy będę mieć większą pewność :-) Magd.a nie dziękuję - aby nie zapeszyć ;-)

gochaa to już 46 dc ale byłam już u gina wczoraj i dostałam luteine na wywołanie @

a zdjęcie wstawię wieczorkiem :-)

Ostatnia edycja:
Luteina nie zaszkodzi :-) ale ja bym kupiła dwa :-) jeden zrobiła teraz, a drugi jutro :-) ewentualnie leć na betę ;-) będziesz miała wiarygodność największą i nie będzesz się streoswać czy kreska jest wystarczająco ciemna :-)

wstaw ten test :-D

reklama
Magd.a chyba najlepiej będzie jak faktycznie zrobię betę. Ale i tak mam zamiar iść do gina dopiero za 2 tygodnie - bo tak się z nim umawiałam

powiem Wam że jakoś nie dochozi do mnie ta myśl i boję się czy wszystko będzie OK dlatego stram się nie nakręcać :)

Do góry