S
Silmiriel
Gość
Atom gratulacje 
Madziaarka jak się czujesz, wieki Cię nie było
Madziaarka jak się czujesz, wieki Cię nie było
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak zrobie a teraz spadam bo muszę jechać po mojego męża i mu pokazać teścioraAtom, leć na bete ;-)

Wiem właśnie skoda, że od razu nie poszłam ale ja mam świadka, że ona pierwsza zaczęła więc wiesz nie za bardzo jej się opłaca iść na policję a posty mam na razie usunięte do wczorajszych a jak sprawa ucichnie to wrócą na forum i wszystko będzie już po staremu.
Ja mam nadzieję, że chłopak tej dziewczyny ( Ł dobry znajomy) nie będzie takim chamem i drukował tych postów. A niby już to robił i parę wydrukował.
Jako, że Pao została zaatakowana pierwsza, wszystko co potem robiła, można przypisać pod obronę własną, włącznie z tym, że tamtej się łuk rozwalił.
Pao wspolczuje, to jest nasze intymne forum i nikt pewnie z bliskich o tym nie wie. Moj wie o tym, ale nie pozwalam mu czytac bo to sa moje sprawy i czuje sie niekomfortowo jak czyta.
Ale dziwie sie ze patrzysz na osoby trzecie, wogole co ta laska sie tak przYczepila do Ciebie? Skad o tym forum sie dowiedziala? Masakra!
Ja mam dzisiaj 18 dc i mam brązowe plamy na bieliźniei nie wiem jak mam to odebrać bo nigdy w życiu takich nie miałam..
Chwilowo zmienię temat ponieważ oczywiście nie wytrzymałam i zorbiłam kolejny test i ...... II KRESKIkurcze teraz tak się zastanawiam bo kupiłam najtańszy test w rossmanie czy on może być wadliwy??
kurcze mam zamiar wstrzymać się z drugim testem do następnego tygodnia wtedy będę mieć większą pewność :-) Magd.a nie dziękuję - aby nie zapeszyć ;-)
gochaa to już 46 dc ale byłam już u gina wczoraj i dostałam luteine na wywołanie @
a zdjęcie wstawię wieczorkiem :-)
pok cykle 28 29 dni ale w tym cyklu była owu albo 13 albo 14 dc. Także nie wiem czy nie za wcześnie na implantacje.. ;(
pok a jak tam twoje luzowanie?? jak sie czujesz??luzujesz od wszystkiego...od seksu tez??ja się nie zaczełam starac a nie mam ochoty na seks hehe to co dopiero jak nie bedzie wychodzic...o ile damy szanse poczeciu w ogole przy najszej ochocie...