Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super!!! To musi byc niesamowite uczucie...Dagne ja Ci zaświadczam, że Karolina jest nową staraczką a nie trollem :-)
A ja dziś znów poczułam ruchy maleństwai już nawet skumałam kiedy ma okres większej aktywności, choć niezupełnie wtedy czuć :-)
świetne ,fajnie ze wstawiłaś :**1 tydzień ciąży: kalendarz ciąży, 1 tydzień ciąży - filmy - [URL="http://www.mamazone.pl"]www.mamazone.pl[/URL]
fajnie wszystko pokazane :-)
O masz....Nie wdawaj się ani w dyskuje ani tym bardziej w jakieś przepychanki. Jeżeli masz TwojegoŁ po swojej stronie niczego słowami wam nie zrobia. Za to rękoczyny to już może byc problem. Zachowaj godnośc i nie zniżaj sie do ich poziomu. PowodzeniaTak o wczoraj. Pobiłam się z jedną panna o to i łuk jej rozwaliłam i miała iść na policje.
Raaany w życiu bym nie wytzrymała! Leciałam po kolejny po 5 minutachkurcze mam zamiar wstrzymać się z drugim testem do następnego tygodnia wtedy będę mieć większą pewność :-) Magd.a nie dziękuję - aby nie zapeszyć ;-)
gochaa to już 46 dc ale byłam już u gina wczoraj i dostałam luteine na wywołanie @
a zdjęcie wstawię wieczorkiem :-)