• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzień dobry dziewczynki!! U mnie 7 dzień po domniemanej owulacji wysokich temperatur więc mam coraz większe nadzieje. Testuję 16.05 ale już dziś zaopatrzyłam się w dwa testy ACON!! Już się nie mogę doczekać!!

ma-gdalena - to mocno 3 mam za ciebie &&&& kochana...
ja o tebletkach i starankach nic nie powiem bo nie bralam :) to idzicie kochana na zywiol i nie czekajcie ze starankami. i zadnych przerywanych :P zywiol to zywiol

lekarz rozwiał moje obawy co do konsekwencji po tabletkach, czyli o upośledzeniu dziecka czy ciąży mnogiej, ale takie tyci tyci wątpliwości pozostały więc może jednak odczekac przynajmniej te 2 miesiące

Hej dziewczyny :) Wczoraj mnie nie było, ale przeczytałam wszystko co napisałyście :) Mi dzisiaj kończy się @ i zaczynamy znowu pracę nad dzidzią. Może tym razem sie uda :) Trzymajcie kciuki! Zapisałam się też do gina, ale dopiero na 24 bo wcześniej nie miał terminu. Chcę z nim pogadać, bo ostatnio mi się trochę cykl rozlegulował i przez ostatnie 3 miesiące moje cykle trwały 36, 27 i 41 dni :/ i kiedy widzieć ze jest owulacja? Czy któraś z Was miała podobny cykl? I czy brałyście jakieś wspomagacze oprócz foliowego?
Tak sobie przeglądałam babyboom.pl i trochę się przestraszyłam i zestresowałam, że tyle dziewczyn chce zajść w ciążę i nie może. Dobrze że co niektórym z was się udało :)
buziaki przesyłam :*

hej dziewczyny

działo się wczoraj, nawet to widziałam ale nie chciało mi się pisać. Myślę, że sytuacja, która przytrafiła się Pao powinna nas wszystkie czegoś nauczyć. Ja wychodzę z założenia, że szanuję moja prywatnośc i nie wyobrażam sobie, żeby ktoś z mojej pracy albo ze znajomych wszedł tu i mnie zidentyfikował, dowiedział się co piszę o moich intymnych sprawach i ile się staram. Dlatego dziewczyny, może trochę rozwagi z naszej strony także. Był czas kiedy parę dziewczyn powrzucało swoje zdjęcia ślubne, albo mają zdjęcia w avatarach. Wiem, że tow dobrej wierze i z szacunku do nas wszystkich (żebyśmy się poznały) ale jednocześnie, wpisywanie nazwy miejscowości, zdjęcie i wiek od razu wskazują na osobę, nawet jeżeli tkoś tu wejdzie przypadkiem.
Mpim zdaniem Pao jeżeli chcesz, żeby ktoś nieporządany nie mógł przeczytać Twoich wpisów to zmień nick i usuń zdjęcie, napisz nam na priv swój nowy nick i będziemy wiedziały z kim piszemy.
Uff ale się rozpisałam.

Pok przykro mi bardzo, że macie problemy zdrowotne, i wyborażam sobie jak bardzo to obciąża Twoją psychikę, ale może zabezpiecz tylko to co możesz (np. jakieś ubezpieczenie rentowe itp) i nie wybiegaj w przyszłość. Cuda się zdarzają i być może przyszłość miło Cię zaskoczy. Pomyślności Ci życzę i myślę ciepło o Tobie.

Magenta TY pisałaś, kiedyś, że też miałaś 4 dni pod rząd pozytywny wynik testu owu. A mierzyłaś wtedy temperaturę?
Mój wykres w tym miesiący jest idiotyczny, a już tego dzisiejszego spadku temperatury to zupełnie nie rozumiem (może to przez lot samolotem?)

Zobacz załącznik 353088

reklama
monika ja już biorę 3 miesiąc kwas a z żadnych innych "dopalaczy" nie korzystam ponieważ mi lekarz nic nie zlecił, dał mi tylko 2 miesiące na zajście w ciąże (czyli do maja) a jak się nie uda to będziemy myśleć

Doniu jeśli temperatura z 4.05 była zakłócona czyli podobno nie bierze się jej po uwagę to wynikało by z tego, że mogłaś mieć owulację 13dc potem temp się utrzymywała i dziś spadła ale jednak można mieć spore wątpliwości bo te temp bo tej "niby owulacji" niezbyt takie wysokie... szczerze to ciężko powiedzieć!! Ale dobra w tym jest pok

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry