reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ojoj biedactwo ja tez takich nie lubie <głaszcze><przytula>
a wiesz co misie snilo ze mialam olbrzymi brzuch i biust mi tak urusl ze musialam chodzic w sportowym staniku bo nie moglam nigdzie znalesc na mnie rozmiaru i sie obudzilam :-p

reklama
Ael o śląsk też się otarła :-) ale chwile popadało ;-)

Ja dziś mam nadzieję, na wyspanie się, u mnie chyba zbliżają się płodne ;-) dobrze,że chłop wyjechał ;-)

a wiesz co misie snilo ze mialam olbrzymi brzuch i biust mi tak urusl ze musialam chodzic w sportowym staniku bo nie moglam nigdzie znalesc na mnie rozmiaru i sie obudzilam :-p
Nie no dobry znak kochana :-D

Ale nie dopisałam bo jeszcze, że mnie facet przestał kochać to miał inną kobietę w bardziej zaawansowanej ciąży a mnie kazał być z jakimś innym kolesiem....

Madziu wiem, że zahaczyło o was, ale te najsilniejsze komórki burzowe przeszły od Bolesławca, przez Wrocek, Oleśnicę i idą tak po ukosie. Troszkę mniej niebezpieczne i nie tak intensywne burze poszły przez Poznań w górę po ukosie.

Ostatnia edycja:
oja no ladnie to tez bym sie obudzila i odrazu przytulila do swego faceta zawsze tak robie jak mi sie cos zlego sni a najczesciej sni mi sie wypadek samochodowy taty ... i zawsze potem rano dzwonie do mamy i mowie ze ma tata uwazac ;-)

No Atan ja nie miałam takiej możliwości by swojego przytulić bo był w pracy i wychodził nad ranem...więc wzięłam jego małą poduchę i wyniuchałam wzdłuż i wszerz.

Macie zdjęcie, byście mnie nie skrzyczały, że nie daje!

Zobacz załącznik 356078

śliczny brzunio ja mam troszeczke mniejszy a nie jestem w ciazy :-p :-p
byla burza w poznaniu blyskalo sie strasznie nie lubie burzy!!!

reklama
Do góry