• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam, ja jestem na etapie początkowym.Dopiero chcę odstawić antykoncepcję..długotrwałą, zamierzam zrobić komplet badań, pilnować dni płodnych i słuchać wskazówek lekarza ginekologa. Oczywiście chcę zachować profilaktykę i naprawdę zdrowo podejść do ciąży. Dla mężczyzn również podobne podejście. Zobaczymy jak się potoczy, ciąża ta upragniona i zaplanowana to napewno ogromne przeżycie

reklama
Witam nową staraczkę i życzę powodzenia i cierpliwości...
Ael ja Ci obiecuje, że jak tylko będzie już widać u mnie brzusio (czego nie mogę się już doczekać) to na pewno szybko wstawię zdjęcie, na razie to nie ma się czym chwalić... no chyba, że tłuszczykiem tu i tam :D

witamy bedzie ci znami razniej :-) ja odstawilam tabletki 20 marca i nadal sie staramy:-) trzymam kciuki za ciebie powodzenia w starankach trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wierzę kochana :zawstydzona/y: ale musisz wierzyć, że się uda bo wiara czyni cuda <przytul> wiem, że łatwo się mówi (pisze) ale to nic Cie nie kosztuje więc nie poddawaj się!! Jestem pełna nadziei, że i Ty za niedługo wstawisz taki suwaczek

Lecę oglądać "Gotowe na wszystko" i spać! Życzę kolorowych snów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry