reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
she ja studiuje administracje także pewnie te moje cywilne mniej rozbudowane niż twoje :) ale kodeks cały przeczytać musiałam na egzamin :( a teraz pisze cudowną prace z zasiedzenia ;p;p
Ja dzisiaj 30 dc przy 28 dniowych cyklach.. Może przez te upały mi się przesunęła @ ;p;p

Starlight gratuluje!!:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie nadal brak @..Zaczynam się tak jakby denerwować...I nie wiem czy robić test teraz czy już czekać do rana ...Też cche takie 2 cudne kreseczki......! ale z 2 str boje się robić teraz testu bo nie chce rozczarowania tym że bedzie tylko jedna :-:)-:)-(

Gocha zycze zeby to byla fasolka tak samo trzymam kciuki za ziombelek ;*

A gdzie ta adm studiujesz ? Moj cywil to jest jakies nieporozumienie patrzzc na zakres materialu ;/

na politechnice śląskiej :):) No zakres materiału jest bardzo duży !! :( Trzymam kciuki za dobra ocenkę.
Starlight gratki !! Super ale dużo fasolek ! :):)

też się boję, kilka naście dni temu testowałam przed @ i w dzień i miałam I kreseczkę ... :-( a nie chcę mieć znów takiego samego wyniku. Tak mam 1 teścik jeszcze, więc mogłabym testować.

reklama
Do góry