reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne, nowe fasolki do doni i star poszły ;-) w większości gadałyśmy o pierdołach ;-) np. żelach durexa, o snach, o wykresach i mierzeniu temp ;-)

reklama
Dagne kochana ;)) jak wyjazd ? Pisalas ze wypoczeta ;) a jak pierwsze tygodnie znosisz ?? Ja poruszalam temat zeli ;p powiedz mi uzywalas jakis zeli albo oliwki podczas staranek ;p ja mam tam sachare ;p a musze cos neutralnego uzywac zeby nie lrzeszkadzac armii ;p
Aha i od razu pytanko bo ktoras z dziewczyn wspominala ze zeli do higieny intymnej leoiej tez nie uzywac w trakcie staran :(

I jeszcze jedno ;p jako juz zafasolkowana ;p jak u ciebie bylo z bolem piersi ktory jest tak czesto oznaka ? Mialas taoowy bol ? Jezeli tak to w ktorym dn zauwazylas ze bola ?

Już piszę kochana :)
Co do wyjazdu, to byliśmy w 4 (w sumie już w 5) w Teleśnicy (Bieszczady). mega wypoczynek na łonie natury :)
Co do lubrykantów, to próbowaliśmy raz żelu, ale nie w trakcie starań, lecz pare miesięcy wcześniej. Szybko wysychał, był ze sławnej firmy durex. Potem nigdy. Jakoś radziliśmy sobie ze saharą :) tzn, potrzebna była dłuższa gra wstępna i sex nie codziennie i nie kilka razy pod rząd, a co 2 dzień i max 2 razy :)
Higiena intymna- używałam i używam płynu AA. Nie miałam nigdy problemów.
A piersi? powiem Ci, że nie bolały mnie w ogóle przed datą spodziewanej @, a zaczęły dzień po pozytywnym teście, i byl to taki ból, gdzie schodząc po schodach musiałam je trzymać :) i do tej pory mam, ale już troszkę mniejszy :)

Dagne kochana ;)) jak wyjazd ? Pisalas ze wypoczeta ;) a jak pierwsze tygodnie znosisz ?? Ja poruszalam temat zeli ;p powiedz mi uzywalas jakis zeli albo oliwki podczas staranek ;p ja mam tam sachare ;p a musze cos neutralnego uzywac zeby nie lrzeszkadzac armii ;p
Aha i od razu pytanko bo ktoras z dziewczyn wspominala ze zeli do higieny intymnej leoiej tez nie uzywac w trakcie staran :(

I jeszcze jedno ;p jako juz zafasolkowana ;p jak u ciebie bylo z bolem piersi ktory jest tak czesto oznaka ? Mialas taoowy bol ? Jezeli tak to w ktorym dn zauwazylas ze bola ?

I dalej mnie zaden nie widzi....moze po kolejnym poscie to sie zmieni.
Ja uzywałam cały czas zeli do mycia miejsc intymnych nawet jak sie staralismy i tez miałam sahare ale chyba to nic nie zaszkodziło jak udało sie zafasolkowac i nigdy nie stosowaliwmy zeli nawilzajacych.Pierwszym objawem u mnie było brak miesiaczki a za jakies dwa dni od daty @ pojawił sie bol brzucha jak na @ a zaraz potem bol piersi i wrazliwe sutki

No a mi dziś ten teścior pokazał jedną krechę... i Nie dostałam jeszcze @.. Wrrr jakaś taka zła jestem i zawiedziona :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Przepraszam Fiona, ale ja dopiero co wskoczyłam na forum, bo od czwartku mnie nie było, więc jak coś to powtórz :)
A i nie wiem czy byłam, jak ogłosiłaś swoje szczęście, ale tak czy siak GRATULUJĘ :D

Przepraszam Fiona, ale ja dopiero co wskoczyłam na forum, bo od czwartku mnie nie było, więc jak coś to powtórz :)
A i nie wiem czy byłam, jak ogłosiłaś swoje szczęście, ale tak czy siak GRATULUJĘ :D

Dziwkujw serdecznie...17 maja testowałam i wyszły dwie grubasnie krechy i na drugi dzien dzwoniłam do gina i mam wizyte na 31 maja.Juz nie moge soie doczekac kiedy nadejdzie ten dzien.Dzis moj M oswiadczyłze bedzie rodził ze mna wiec zobaczymy czy dotrzyma słowa.Mam nadzieje ze tescior mnie nie okłamał,chyba nie bo nie mam @ i mam bol piersi itp jak na fasolke

reklama
fiona, dagne dziekuje bardzo za rade o zelach i tym podobnych ;**

Bardzo sie ciesze waszym szczesciem ;*

Tak bardzo chcialabym dolaczyc dO was :( Ehhh...

A my dagne z moim j odkladamy na jakies pozadne wakacje ale wypoczynek potrzebny :))
Na przelomie tego raku a konkretnie na samego dylwestra bylismy w egipcie ;)))

Do góry