reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

idź spać kochana, bo dzidzia też musi wypocząć, tu już 7 rano niestety :(
coś czuję, że dziś będzie pierwszy hafcik
Kochana jak czujesz zbliżające się mdłości zjedz coś lekkiego, najlepiej mało smakowego. A nawet jeśli idzie hafcik, warto wsunąć chociażby skórkę z chleba by móc czym rzygać a nie samym kwasem :-)

reklama
Kochana jak czujesz zbliżające się mdłości zjedz coś lekkiego, najlepiej mało smakowego. A nawet jeśli idzie hafcik, warto wsunąć chociażby skórkę z chleba by móc czym rzygać a nie samym kwasem :-)

hafcik zarzegnany tostem z dżemem i arbuzikiem, choć jak się patrzy na te śniadaniowe potrawy chińskie to i bez ciązy można pawia puścić
a Ty idź spać szatanie :-)

;(((((

Ja zrobiłam dzisiaj rano test i była jedna wielka ogromna paskudna krecha ;( i nic poza tym ;(( Teraz czekam na piatkowa @ ;((( Kolejny miesiac :(((

A jakby tego bylo malo juz wiem czym spowodowane bylo moje zle samopoczucie i bol glowy w ostatnich dniach! GRYPA ŻOŁĄDKOWA!! siedze w pracy i umieram ;(((

To test możesz wykonać o każdej porze dnia :-) ale jeżeli chcesz poczekać do jutra to ok;-) tylko kup bardzo czuły. :-)

Donia no wiesz co od szatanów mnie nazywasz??? I masz rację! XD Jestem chodzące zuoooo! ]:->

She tulę kochana mocno, ale nie wolno Ci się załamywać! No głowa do góry i uśmiechnij się!

Gocha, ja na Twoim miejscu już dawno bym zrobiła test, aż Ty taka cierpliwa :D

Madzia to co chcesz to leczo czy nie? :-D

reklama
Hej laski :)
Wpadłam na sek bo zaraz jadę po szwagierkę i dzieciaczki :) 2 i 6 lat :) i jedziemy na zakupy na dzień dziecka :)
Życzę miłego dnia kochane:) Donia kasą się nie przejmuj narazie- po powrocie się załatwi :) dbaj o siebie i maluszka :)

Do góry