reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Gocha marsz do apteki i robić test, natychmiast:):) Ja tu od rana zagladam i czekam na wiesci a Ty piszesz ze dopiero myslisz o kupnie sikacza, skupić się w pracy nie moge:):)!!! Kup dwa jeden zrób teraz a drugi na wszelki wypadek!!! Jak jest fasolka to test na pewno wyjdzie, to juz kilka dni po terminie @ nie ma innej możliwości!!!

reklama
Kwiatuszek działaj, działaj:) BO ja Ci mówie ze razem bedziemy z brzuchami chodzić:) wiec jak Tobie sie uda to mi tez:):) a temperaturka ładnie skoczyła:) Ja to się jakoś zmobilizować nie mogę do robienia tych wykresów:)

Witajcie kochaniutkie....Wypoczeta najedzona i z Wami.Mam nadzieje ze dzisiejszy dzien bedzie troche leprzy od wczorajszego.
GOCHA lec do apteki i rob sikacza ja tez tak czekałam asz do dwuch dni jak mi sie spuznił i wyszły dwie piekne krechy.Teraz czekam na twoj tescior

witajcie laseczki :-) wczoraj po pracy troche was doczytywalam ale juz nie mialam sily pisac
u mnie dzis piekny dzien choc juz nie tak goracy jak ostatnio ale musze dzis wypoczac bo trzy dni pracy przede mna :-(
she nie lam sie! nowy cykl nowa szansa i tak trzeba myslec :tak:
gocha podziwiam twoja cierpliwosc! ale ty i nas tu trzymasz w napieciu :-) no chyba ze tak ci sie zdarza

5 miesiecy temu miałam cykl 33 dniowy a później regularnie co 28 dni.. Dzisiaj mam 33 także coś nie tak.. Jak test wyjdzie ujemny to do ginka pójde :)

reklama
Do góry