reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lovka, tu często dziewczynom się śniło maleństwo i zaciążały :) więc może, może...

O rany, ale mi się dziś nic nie chce. A jutro jeszcze na pogrzeb przydałoby się jechać, o ile teść nie będzie chciał jechać z moim, bo jak będzie chciał, to ja się nie zmieszczę... Pominę, że to daleko :( A ja się średnio czuję...

witam u mnie tez cos szyjka dziwna ale juz mam to gdzies czekam na paczuszke z tescikami owu:)miłego dnia panienki jeszcze dzis i jutro i weekend wolny w koncu juz nie pamietamkiedy mialam caly wolny

Asiol przepraszam.. ja dziś nie myślę, wyłączyłam się :-( wybaczysz wybaczysz ? odmówię dwa pacierze,żeby się Twoja fasolka pojawiła ?

Asiol przepraszam.. ja dziś nie myślę, wyłączyłam się :-( wybaczysz wybaczysz ? odmówię dwa pacierze,żeby się Twoja fasolka pojawiła ?

Hahahahaha:-D No jakże bym mogła nie ?A te pacierze za moją fasolkę przekonały mnie do tego w 100 procentach :-D
Kochana Ty nie przepraszaj bo nie ma za co :-)

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)
Choć wstałam już po 8 to jakoś leżałam leniwie do tej pory:) ale idę skorzystać ze słoneczka, wezmę ze sobą książkę i poopalam nogi :)
Życzę miłego dnia:)
A i dziękuję tym, które puściły w eter życzonka dzisiejsze:)

Do góry