reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczęta!

Dziękować za życzonka, a ja życzę i tym zafasolkowanym i tym starającym się najlepszego z okazji Dnia Mamusi :-D

Jechać będę dziś do Wrocka a jutro już wizyta u gin!!! Jupiii!

A poza tym początek 19 tyg Jeeej! Nie wiem kiedy ten czas mi czmychnął, szok! :szok:

reklama
Właśnie, też dziękuję za życzenia, choć jakoś nie czuję się dziś na święto, za małe to moje Bobo :)

Mnie się zaczyna 12, kiedy to zleciało...

nu... ja za tydzień idę na genetyczne, a jeszcze się niedawno zastanawiałam, czy robić, i kiedy to będzie bo jeszcze tyyyyyyyyle czasu

Witam w tym wyjatkowym dniu dla naszych ciezaroweczek kochanych zycze wam duzo zdrowia i zeby te 9 miesiecy bylo wspanialym przezyciem i zeby dzidzia byla zdrowa ;-) a porod malo bolesny ;-)

a wszystkim przyszlym mama zycze II grubych kresek na tescie ;-)

u mnie nic nowego siedze w pracy mam juz dosyc ... a do 21 daleko ;-(

goocha przykro mi niesmutaj sie zobaczymy co gin powie dlaczego niema wrednej @ <przytulasek>

Widać, już musiałam się zaopatrzyć w spodnie ciążowe, kupiłam też parę bluzek.
Czuję się różnie. Wczoraj wieczorem np znów wymiotowałam, ale wczoraj miałam koszmarny dzień, bo rano, znaczy o 4 znowu miałam atak serduszkowy. Ale tak ogólnie to już coraz lepiej się czuję, wstawać mogę, więc i bóle ścięgien minęły. I nawet leki pomagają, bo już nie piecze i nie swędzi ;)

Silm, to wklej jakies zdjęcie rosnącego brzuszka, tak fajnie na nie sobie chociaż popatrzec:)

A mnie dzis strasznie jajnik boli...prawie jak w pierwszy dzien @...już sobie zdązylam wkrecić ze pewnie mi biedne jajeczko utkneło i przecisnąć się nie może i dlatego tak boli...i jak tak sobie o tym mysle to jeszcze bardziej boli:) Hi hihi oj ja głupia:p

Ostatnia edycja:
Po obiadku lecę się pokochać z mężusiem... Dla nas, a nie dla fasolki :) Mój kochany mąż je ziemniaki z sosikiem i kapustą i przyniósł sobie musztardę :/ Blee... Chyba On jest w ciąży :D Hah

reklama
Do góry