S
Silmiriel
Gość
Na stronie 1782 (chyba) masz zdjęcie mojego Dzidzia, głównie jego nogi
a brzuch jak mąż wróci z pracy
bo komórką nie będę robić do lustra, a jego lustrzanki nie tykam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czego się wstydzisz, głupia? Prawdę mówię
) a następnie takimi nie umytymi rękami coś jeść
Chyba mało prawdopodobne, prawda?
Czyli kłania się przede wszystkim higiena – jeśli o nią się dba taki choroby to naprawdę teoria :-) 
Też się śmiało moje Kochanie, że mnie przy suficie upęta jak Jańcio Wodnik swoją żonę
mówiłaś gdzieś, że masz być chrzestną u maluszka swojego brata, ale Ty jesteś w ciąży :-) Tylko nie wiem, czy to zabobon, czy takie wymagania Kościoła, ale z tego co mi wiadomo, kobitka w ciąży nie może być mamą chrzestną :-( Jak to naprawdę jest? ( Jej tylko się czasem nie obraź, absolutnie nie chciałabym, żebyś to źle odebrała) :-)
Mówi do mnie: „ jak chodziliśmy po mieście, to tak patrzyłem na pary z wózkami, i wiesz co?”, ja mówię co?, a On na to: „i ja też tak chcę!”
i właściwie dotarło to mnie, że ma rację! A później to już było cooooraz milej
tak więc laseczki, rozmawiać szczerze z chłopami :-) ja wiem, że mogę z moim M rozmawiać o wszystkim
a Wy trzymajcie kciuki, by tym razem się udało 
[po chwili] widziałam, widziałam!!!
piękny Okruszek
Podobny do Ciebie mówię Ci